gogreenmonkeys! 

gogreenmonkeys!

Met ingang van oktober is Patrick Visch het team van Greenmonkeys komen versterken.
Gerhard Veringa en Harry Voss werken al jaren samen en Patrick Visch zal ze hierbij helpen. Zo bundelen deze mannen de krachten van hun netwerken in de IT.

Gerhard en Harry nemen de recruitment voor hun rekening, Patrick zal de markt bewerken. Een mooie uitdaging waarbij we een duurzame oplossing bieden voor zowel werkzoekenden als werkgevers.

Hoe werkt het?
Er komen voortdurend IT-ers bij Greenmonkeys terecht als ze op zoek zijn naar een nieuwe baan. In de loop van de jaren hebben Harry en Gerhard al honderden mensen geholpen aan een nieuwe uitdaging. Met het platform van Greenmonkeys zien zij het real-time ICT-vacature overzicht en kunnen rechtstreeks solliciteren. En zit dé baan er niet tussen? Dan gaan we op zoek naar een passend bedrijf in ons netwerk.

Bedrijven
In de IT zijn er daarnaast enorm veel bedrijven die doorlopend IT-ers zoeken. Die bedrijven kunnen we helpen door het plaatsen van hun vacatures op het platform van Greenmonkeys. Kandidaten kunnen dan rechtstreeks solliciteren bij de werkgever zonder tussenkomst van Greenmonkeys.
Mochten bedrijven toch specifiek op zoek zijn, dan kunnen we aanvullend een werving- en selectietraject starten.

Ben jij dus op zoek naar een nieuwe baan in de IT, of juist naar een goeie IT’er? Dan helpen we je graag.