Allround Marketing Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kampen zoekt Greenmonkeys B.V. een Marketing Medewerker (m/v).

Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het creëren van nieuwe online mogelijkheden voor verschillende opdrachtgevers. Hierdoor kunnen ze de business versnellen door slimme verbindingen te leggen tussen mensen, technologie en processen. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een allMarketing Medewerker

Over de functie

In deze creatieve rol ga je je bezig houden met het initiëren, coördineren en uitvoeren van online acties. Jij weet als ervaren allround Marketing Medewerker op verrassende wijze de vertaling te maken van beleid en strategie naar concrete en vette marketing campagnes. Hiervoor zoeken we iemand die zich laat inspireren om daarmee eigen skills en de skills van collega’s naar een hoger level te brengen.

Het is een uitdagende functie waarin je de meest ultieme klant- en servicebeleving weet te realiseren. Dit bereik je natuurlijk door te werken aan verbeteringen en vernieuwingen op het vlak van marketing, positionering en proposities.

Ben jij die met passie gedreven vakidioot en wil jij deze sleutelrol in komen vullen? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare marketing achtergrond
  • Veel kennis van Google diensten en bijbehorende certificeringen
  • Van nature analytisch, proactief, communicatief en conceptueel sterk
  • Ervaring met Wordpress/CSM-software

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng
  • Ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling
  • Laptop van de zaak
  • Werken met gedreven collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 584

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!