Allround Medewerker Binnendienst (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys B.V. een Allround Medewerker Binnendienst (m/v).

Over het bedrijf

Deze leverancier heeft een groot assortiment aan gezondheidsproducten en gebruiksmaterialen voor gezondheidsprofessionals en gezondheidsbewuste consumenten door heel Nederland. In verband met groei van deze onderneming is er plaats voor een enthousiaste Allround Medewerker op de Binnendienst.

Over de functie

Als Allround Medewerker Binnendienst zet jij jouw commerciële en administratieve skills in. Als geen ander krijg je energie van klantcontact én het contact met betrokken collega’s. In deze dynamische functie ga je onder andere aan de slag met inkoop, serviceverlening, marketingwerkzaamheden en logistiek.

Hiervoor zoeken ze een Allround Medewerker Binnendienst die gestructureerd en overzichtelijk kan werken en communicatief sterk is in woord en geschrift. Verder ben je accuraat, betrouwbaar, zelfstandig en weet je het hoofd koel te houden op hectische momenten.

Houd jij van aanpakkenen? En vind je het leuk om op de hoogte te blijven van het aangeboden productassortiment? Laat dan je CV bij ons achter en we helpen je graag aan deze veelzijdige commerciële baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO/HBO diploma
  • Aanpakker die kansen ziet en weet te benutten
  • Goede organisatorische vaardigheden
  • Klantgericht, teamspeler, representatief
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Een fijne, moderne werkplek
  • Werken in een gedreven team waar je veel kunt leren en waarin jouw inzet en kennis zeer gewaardeerd wordt

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1166

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.