Manager Operations (m/v)

Introductie

Care Expert kiest voor herkenbare vacatures op onze vacaturesite.

Vacature: Manager Operations (m/v) 40 uur p/w

Introductie

Met behulp van technologie de zorg vergemakkelijken. Dat is waar we bij Care2Declare B.V. elke dag mee bezig zijn. En dat al 30 jaar! In die tijd zijn vele innovaties in de zorg door ons geïntroduceerd waaronder Care2Declare; een best-of-breed oplossing voor zorgdeclaratie. Weet jij teams te begeleiden in hun ontwikkeling én te staan voor gemeenschappelijke doelen en resultaten? Dan ben jij degene die we zoeken!

Over de functie

Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een Manager Operations. De functie betreft de aansturing van ontwikkeling, levering en kwaliteit. Het management van het exponentiële groeiende declaratieplatform Care2Declare. Het systeem voor onder andere het registreren van de basisgegevens, het toekennen en betalen van zorgdeclaraties en het verzorgen van de Zorgcommunicatie. Integratie binnen een complex applicatielandschap, tussen verschillende software leveranciers die tevens klant zijn, waarin vaste zelforganiserende teams (design, bouw, test en functioneel beheer) met een Product Owner zorgen voor waarde voor de business.

Als Manager Operations ben je eindverantwoordelijk voor de tijdige oplevering van werkende software. Je gaat daarbij faciliterend te werk en geeft de context aan waarbinnen het team, de Product Owner en de business optimaal samenwerken.

Samen met de Product Owners stel je op basis van prioritering de kwartaalplanningen op, waarin de wensen vanuit de klantreiseigenaren zijn opgenomen, maar ook zaken als aanpassingen vanwege wetswijzigingen, strategische veranderingen etc.

Je geeft leiding vanuit visie, maakt verbinding met de teamleden en coacht met drive voor continue verbetering van de teams, processen en technologie. Vanuit concrete kaders, geef je de teams de ruimte om deze visie verdere inhoud te geven. Het resultaat voor de klant staat centraal.

Als Manager Operations rapporteer je aan de CEO.

Profiel

Als Manager Operations sta je voor vakmanschap, je bent voortdurend gericht op verbeteren en weet je op een respectvolle manier mensen te verleiden en te verbinden en zo tot optimale resultaten te komen. Dit doe je met veel plezier en met een gezonde dosis humor. Je bent goed in staat om te organiseren, te delegeren en aan te spreken. Je kunt goed om gaan met stress en druk, bij jezelf en bij anderen.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding (bij voorkeur een IT gerelateerde / BETA studierichting) c.q. werk-denkniveau;
  • Je hebt circa 3 tot 5 jaar ervaring als Teammanager of Delivery Manager, bij voorkeur in een veranderende IT omgeving met een complex applicatielandschap;
  • Je weet je teams en medewerkers goed te inspireren en zoekt de verbinding op alle niveaus;
  • Diepgaande en aantoonbare kennis van bedrijfsinformatica, ICT processen;
  • Je bent resultaatgericht;
  • Je bent sterk in het stimuleren van zelforganisatie en het nemen van verantwoordelijkheid.


Wij bieden

Een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving met volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen. Bij ons staan samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur, bieden je werk dat er toe doet en hechten eraan met respect voor mens en omgeving te opereren.

Werken bij Care Expert betekent een kijkje in de keuken bij één van ’s werelds grootste spelers op het gebied van eHealth. Je komt te werken in een leuk gemengd team met verschillende persoonlijkheden en specialismen.

  • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei.


Word jij enthousiast van deze functie?

De zorgmarkt is volop in beweging, de ontwikkelingen gaan hard en wij ook. Ons team heeft dus enorme behoefte aan jou!

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Of rechtstreeks solliciteren bij Care Expert;

Michel Kruithof
06-10541785
m.kruithof@care-expert.nl

Bezoek de website van www.care-expert.nl