Marketing Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Leusden zoeken wij een ervaren Marketing Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Hier werken ze met een team van gedreven en creatieve medewerkers aan kwalitatief hoogwaardige online oplossingen. In verband met groei van het bedrijf is er ruimte voor een nieuwe bevlogen en creatieve collega.

Over de functie

Hier ga je als gespecialiseerd marketing adviseur aan de slag voor een vast klantenbestand. Je bezoekt ze met enige regelmaat en helpt ze met hun individuele verkoopdoelstellingen. Data inzichten zet je om naar kansen en acties én je weet ze daarmee te adviseren voor de juiste inzet van diverse marketingkanalen.

Voor jou begint en eindigt goede digitale marketing met vindbaarheid en zichtbaarheid, bijvoorbeeld met Google ads campagnes, e-commerce dashboards of SEO optimalisatie. Hiermee weet jij als geen ander de wensen en behoeften van een klant om te zetten in een soepel lopend plan van digitale marketing activiteiten.

Kritisch denken, vernieuwing in je werk en kennis, innovatie, dat gaat eigenlijk vanzelf bij jou. Je bent een fijne gesprekspartner voor klanten en een gezellige teamplayer. Voor deze leuke consultant rol ben je technische onderlegd, creatief, extravert en niet vies om de handen uit de mouwen te steken.

Ben jij gepassioneerd door het web en alle nieuwe technieken die daar bij komen kijken? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • Afgeronde relevante HBO/WO studie
  • Ruime aantoonbare werkervaring met het gebruik van Google Analytics en Google Tag Manager in een soortgelijke functie
  • Passie voor het digital marketing vak
  • Klantgericht kunnen werken, doch commercieel
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
  • Inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega’s

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 614