Marketing Expert (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hattem is Greenmonkeys B.V. op zoek naar een Marketing Expert.

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve en bedrijfsspecifieke software producten die voornamelijk gebruikt wordt in de gezondheidszorg. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Marketing Expert.

Over de functie

In deze veelzijdige rol als Marketing Expert ben je zowel strategisch adviseur als sparringpartner voor jouw collega’s. Je bent verantwoordelijk voor onder andere de initiatie, uitrol en monitoring van de lopende marketing- en communicatieplannen.

Hiervoor zoeken ze een Marketing Expert die eerder al nauw betrokken is geweest bij het opstellen van strategische marketing plannen. Iemand die zorg kan dragen voor kwantitatieve en kwalitatieve analyses. Als geen ander weet jij hiermee de markt, de klantbehoeften, de marktpositie en de kerncompetenties van deze opdrachtgever in kaart te brengen. Verder ben je analytisch sterk met oog voor detail. Je bent resultaatgericht en signaleert tijdig behoeftes en kansen.

Lijkt het je leuk om met jouw allround expertise en organiserend vermogen aan de slag te gaan bij deze vooraanstaande opdrachtgever? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • WO werk- en denkniveau in combinatie met relevante en aantoonbare werkervaring
  • Flinke dosis creativiteit, gedrevenheid en zelfmotivatie
  • Commercieel bewustzijn en zakelijk inzicht
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidings- en cursusmogelijkheden
  • Veelzijdige functie met uitdagende werkzaamheden
  • Fulltime of parttime mogelijk
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1115

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of uitgesteld.