Medior/Senior Business Analist (m/v)

Introductie

Kom werken bij Certigon

Ben jij de schakel tussen business en IT en word je enthousiast wanneer je complexe business materie van klanten mag vertalen naar heldere specificaties en het met een internationaal team óók nog mag realiseren? Zoek dan niet verder, je bent bij ons op de juiste plek!

Of het nu om maatwerkontwikkeling, systeemintegratie, ecommerce, lowcoding of robotic processautomation gaat, Certigon levert uitsluitend veilige systemen en oplossingen met hoogwaardige kwaliteit aan groot-MKB en Corporate klanten.

Over Certigon

Wij geloven in het opzetten van een standaard in softwareontwikkeling. Certigon is een organisatie waar we ons richten op individuele sterke punten door middel van onze filosofie waarbij de mens centraal staat. We richten ons op persoonlijke en professionele groei door continue verbetering en leren. Gepassioneerd door elk leveringsaspect, zoeken we naar uitmuntendheid in elke ontwikkelingsstap en zorgen we voor een consistente kwaliteit.

Certigon is een organisatie die klantgerichte softwareoplossingen levert door middel van end-to-end innovatie en samenwerking, waarbij kwaliteit wordt gegarandeerd in elke stap van het proces. Wij zijn een niet-aflatende technische stam die het verschil wil maken in hoe klanten technische bedrijven ervaren! Wij geloven in het opnieuw uitvinden en instellen van een nieuwe standaard in softwareontwikkeling. We bereiken dit door ons te concentreren op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers door middel van continue verbetering en leren.

Medior/Senior Business Analist

Als Certigon Business Analist evalueer je bedrijfsprocessen, anticipeer je op vereisten en ontdek je kansen voor verbetering tijdens het ontwikkelen en implementeren van oplossingen. Je bent de spil tussen onze klanten en het nationale en internationale ontwikkelteam. In overleg met klanten ontsluit je de business requirements en vertaal je software, rekening houdend met processen, systemen en het product. De diversiteit van ons portfolio vereist dat je, ongeacht de markt/branche, meedenkt met de klant en de behoefte ontsluit.

Over jou

Plezier is een essentieel onderdeel van onze cultuur en manier van werken. Je maakt deel uit van een familie die elkaar steunt, elkaar uitdaagt en samen plezier heeft, ook al werken we aan serieuze zaken. We focussen op jouw talenten en gewenste ontwikkeltraject met ruimte voor zelfontplooiing en nieuwe initiatieven.

Wil je de uitdaging van softwaretesten aangaan en ervoor zorgen dat de producten en diensten van Certigon voldoen aan onze kwaliteitsnormen? Dan zijn wij geïnteresseerd in jou!

Kernactiviteiten & verantwoordelijkheden:

 • Anticiperen, herkennen en vertalen van zakelijke behoeften van klanten in bruikbare oplossingen
 • Identificeren van functionele wensen en eisen bij de belangrijkste stakeholders
 • Je bent het aanspreekpunt op het gebied van de oplossingen en hebt veel contact met het ontwikkelteam
 • Opstellen van requirements en ondersteunen van de business behoeften van de klant
 • Bewaken van de opleveringen rekening houdend met de deadline

Kernvereisten:

 • Vloeiend in Nederlands en Engels
 • Uitstekende interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden
 • Een gevoel van eigenaarschap en trots op uw prestaties en de impact ervan op het succes van Certigon
 • Goede tijd- en projectmanagementvaardigheden
 • Kritische denker en probleemoplossend vermogen
 • Sterk analytisch en conceptueel werk- en denkvermogen
 • Vaardigheid in het specificeren van eisen, het uitvoeren van analyses en het opstellen van de technische en functionele eisen
 • Je schakelt makkelijk tussen verschillende niveaus binnen de organisatie en kan complexe zaken helder uitleggen
 • Carrièreniveau: Medior/Senior
 • Arbeidspecialisatie: Bedrijfsanalist
 • Kwalificatie: Banchelor-graad of hoger
 • Werkervaring: 1 jaar of langer

Wil jij bij ons werken?

Certigon vindt dat jij optimaal presteert als jij doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Wij garanderen een uitdagende en inspirerende werkplek met een relaxte informele sfeer en goed gereedschap.

Werken bij Certigon

We geloven dat eenieder vs een unieke reeks talenten heeft die niet volledig worden benut. Bij Certigon richten we ons op het ontdekken wat jou uniek maakt en stellen we je in staat om die vaardigheden op het werk te gebruiken en te laten groeien. We hebben een passie voor mensen en willen ze helpen om de beste versie van zichzelf te worden. We doen dit door onderzoek naar persoonlijke krachten die in gesprek met een medewerker worden vertaald naar een persoonlijk ontwikkelplan dat uniek is. Hierin focussen we op het menselijke aspect van de groei alsook functie specifieke groei ondersteund door opleiding en certificering. We denken niet in beperkingen maar in mogelijkheden die bijdragen aan individuele groei en daarmee de kennis en ontwikkeling van de teams en de onderneming.

Bij Certigon geven we mensen de ruimte om de beste versie van zichzelf te zijn.

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je eens een kijkje komen nemen bij ons?

Voor meer specifieke informatie, over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Of rechtstreeks solliciteren bij Certigon;

Amir Sabirovic
06-36008905
recruitment@certigon.nl

Bezoek de website van www.certigon.nl

Referentienummer 1094