Office Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Harderwijk zoekt Greenmonkeys B.V. een Office Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve en geavanceerde producten waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een ambitieuze Office Medewerker.

Over de functie

In deze veelzijdige rol van Office Medewerker ben je een onmisbare schakel bij het in banen leiden van de diverse administratieve en overige ondersteunende werkzaamheden. Je komt te werken in een gezellig en betrokken team waar goede communicatie en snel schakelen van groot belang zijn.

Hiervoor zoeken we een ervaren Office Medewerker met goede kennis en vaardigheid in het gebruik van Excel. Iemand die kwaliteit boven kwantiteit zet, hygiëne hoog in het vaandel heeft staan en nauwkeurig kan werken. Verder ben je klantvriendelijk en dienstverlenend.

Denk jij dat je de ideale kandidaat bent voor deze veelzijdige functie? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Relevante MBO+/HBO opleiding
  • Aantoobare werkervaring in een soortgelijke office functie
  • Flexibel, accuraat en goed kunnen samenwerken
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Informele cultuur met hard werkende en gemotiveerde collega’s
  • Afwisselende en verantwoordelijke functie
  • Moderne werkplek waar creativiteit en flexibiliteit in de lucht hangt en geen dag hetzelfde is

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1251

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.