Productmanager (m/v)

Introductie

Voor een snelgroeiende en vooruitstrevende opdrachtgever in Kampen zoeken wij een Productmanager (m/v)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd om complexe zaken eenvoudig te maken. Hierbij staan duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel.

Over de functie

In deze veelzijdige en leidinggevende rol als Productmanager leg jij de verbinding tussen de ontwikkelingen in de markt en de producten en diensten die deze opdrachtgever aanbiedt. Je gaat deze ontwikkelingen analyseren en vertaalt ze naar concrete voorstellen.

De product ontwikkeltrajecten voer je zelfstandig uit en je draagt zorg voor een volledige overdracht naar de beheerorganisatie. Voor klanten en collega’s ben jij dé sparringpartner binnen jouw domein.

Je neemt initiatieven, denkt in oplossingen, weet resultaten neer te zetten en anticipeert op nieuwe relevante ontwikkelingen die jouw vakgebied raken.

Heb jij ruime ervaring met productmanagement én heb je een sterke visie? Solliciteer dan vandaag nog op deze interessante functie!

Wat breng je mee

  • HBO/WO opleiding richting mechatronica en management
  • Je beschikt over goede luistervaardigheden om te begrijpen wat de wensen/eisen van de klant zijn en kunt deze vertalen naar oplossingen.
  • Analytisch ingesteld
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal

Wat krijg je ervoor terug

  • Interessant arbeidsvoorwaardenpakket met een mooi passend salaris
  • Uitdagende functie met ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Harry Voss
06 23465519

Referentienummer: 346