Projectmedewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys B.V. een Projectmedewerker (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de verbindende factor tussen haar opdrachtgevers en de eindgebruikers, voor zowel particulieren als bedrijven. De corebusiness is hier het leggen en beheren van digitale diensten. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een gedreven Projectmedewerker.

Over de functie

Hier heb je als Projectmedewerker een belangrijke coördinerende rol om facilitair en huisvesting gerelateerde projecten tot een succes te brengen. Met jouw enthousiasme draag je bij aan een vlotte doorlooptijd van de lopende projecten. Als geen ander zorg jij ervoor dat alle betrokkenen hun werk kunnen doen. Het bewaken van de planning, het schrijven van verslagen, kwaliteitbewaking en het optimaliseren van de dienstverlening behoort tot jouw veelzijdige takenpakket.

Hiervoor zoeken ze een resultaatgerichte Projectmedewerker met een hart voor facilitaire- en huisvestingwerkzaamheden. Iemand die makkelijk op mensen afstapt en uitstekend kan communiceren. Verder ben je enthousiast, ambitieus, open, nuchter, betrokken en loyaal.

Ben jij op zoek naar uitdagend en afwisselend werk? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan in de buurt!

Wat breng je mee

 • Afgeronde relevante HBO opleiding
 • Goede sociale vaardigheden 
 • Nauwkeurig en klantgericht
 • Stressbestendig en flexibel als het gaat om veranderingen en wijzigingen
 • Toont initiatief
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Interessante functie bij een toonaangevende opdrachtgever
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Werken met een team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1169

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.