Sales Support Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Beuningen zijn wij opzoek naar een Sales Support Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Dit sterk groeiende en innoverende bedrijf is toonaangevend op het gebied van ontwikkeling en engineering. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een ambitieuze en gedreven Sales Support Medewerker.

Over de functie

Hier ga je als ervaren Sales Support Medewerker eerste klas service verlenen aan je klanten. Je bent hier steun en toeverlaat op de werkvloer. Voor alle voorkomende sales gerelateerde werkzaamheden zorg jij voor de spreekwoordelijke puntjes op de i. Je werkzaamheden hierin zijn divers. Zo ga je onder andere aan de slag met de opvolging van orders en uitleveringen, onderhoud je het klantcontact en natuurlijk komt er een stukje administratieve verwerking bij kijken.

Hiervoor zoeken ze een ervaren Sales Support Medewerker, een echt commercieel en communicatief talent, die sterke schriftelijke en mondelinge communicatie skills bezit op alle niveaus en die het overzicht kan houden en de rust kan bewaren in hectische situaties. Verder werk je nauwkeurig, klant- en resultaatgericht.

Ben jij creatief in het bedenken van oplossingen? Laat een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze leuke job!

Wat breng je mee

  • MBO-4+/HBO werk- en denkniveau
  • Flexibel , zelfstandig en oog voor detail
  • Organisatorisch en communicatief sterk
  • Aantoonbare werkervaring in een technische organisatie waarin snel schakelen prioriteit heeft
  • Leergierig, loyaal en je bent een enthousiaste mensgerichte collega

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Mooie fulltime commerciële rol
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Aantrekkelijke en afwisselende baan binnen een mensgerichte organisatie
  • Een no-nonsens omgeving met collega’s die gemotiveerd en kundig zijn

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 800

Sluitingsdatum 7-11-2021

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of uitgesteld.