Senior Business Analist (m/v)

Introductie

Kom werken bij Certigon

Ben jij de schakel tussen business en IT en word je enthousiast wanneer je complexe business materie van klanten mag vertalen naar heldere specificaties en het met een internationaal team óók nog mag realiseren? Zoek dan niet verder, je bent bij ons op de juiste plek!

Of het nu om maatwerkontwikkeling, systeemintegratie, ecommerce, lowcoding of robotic processautomation gaat, Certigon levert uitsluitend veilige systemen en oplossingen met hoogwaardige kwaliteit aan groot-MKB en Corporate klanten.

Over Certigon

Wij geloven in het opzetten van een standaard in softwareontwikkeling. Certigon is een organisatie waar we ons richten op individuele sterke punten door middel van onze filosofie waarbij de mens centraal staat. We richten ons op persoonlijke en professionele groei door continue verbetering en leren. Gepassioneerd door elk leveringsaspect, zoeken we naar uitmuntendheid in elke ontwikkelingsstap en zorgen we voor een consistente kwaliteit.

Certigon is een organisatie die klantgerichte softwareoplossingen levert door middel van end-to-end innovatie en samenwerking, waarbij kwaliteit wordt gegarandeerd in elke stap van het proces. Wij zijn een niet-aflatende technische stam die het verschil wil maken in hoe klanten technische bedrijven ervaren! Wij geloven in het opnieuw uitvinden en instellen van een nieuwe standaard in softwareontwikkeling. We bereiken dit door ons te concentreren op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers door middel van continue verbetering en leren.

On the job…

Vind je het leuk om met klanten in gesprek te gaan over digitale transformatie? Jij bent binnen Certigon de liaison tussen onze klanten en het internationale ontwikkelteam. In gesprek met klanten ontsluit jij de business requirements en gewenste systeemfunctionaliteit en maak je de vertaling naar heldere systeemspecificaties volgens Certigon methoden en technieken. De diversiteit van ons portfolio geeft je de mogelijkheid om ongeacht markt/industrie mee te denken met onze klanten en hun digitale transformatiebehoefte te ontsluiten en te realiseren. On the job doe je dit bij Certigon door:

 • onze klanten te ondersteunen met het inventariseren en structureren van requirements;
 • de bedrijfsprocessen in kaart te brengen met een focus op mogelijkheden voor verbetering;
 • de functionele eisen en wensen door te vertalen naar visuele specificaties en deze met onze klanten door te nemen;
 • als liaison op te treden tussen onze klanten en ontwikkelteams m.b.t. technische eisen en wensen;
 • als aanspreekpunt op het gebied van te realiseren systemen veel te schakelen met de ontwikkelteams;
 • en deliverables van een ontwikkelteam gezamenlijk met de klant kritisch te reviewen.

Serious fun

Fun is een elementair onderdeel van onze cultuur en manier van werken. Je bent lid van een familie die elkaar ondersteunt, uitdaagt en samen lol beleeft ondanks dat we met serieuze zaken bezig zijn. We focussen op jouw talenten en gewenste ontwikkelpad waarbij er meer dan voldoende ruimte is voor zelfontplooiing en nieuwe initiatieven.

Jouw skills

 • HBO of WO opleiding;
 • 3-5 jaar relevante werkervaring;
 • Sterk analytisch en conceptueel werk- en denkniveau;
 • Vaardigheid in het structureren en vertalen van bedrijfsbehoeften naar heldere specificaties;
 • Je schakelt gemakkelijk op verschillende niveaus met klanten en bent goed in staat om complexe materie helder uit te leggen.

What’s in it for you

 • Je komt te werken in een sterk groeiende IT-organisatie met internationale ontwikkelteams;
 • Je wordt persoonlijk gecoacht zodat jij je snel thuis zult voelen bij Certigon;
 • Je wordt de spin in het web tussen Certigon en groot-MKB/Corporate klanten;
 • Je mag de business analysemethoden en technieken intern leren en waar nodig verder vormgeven;
 • Marktconform salaris met pensioenregeling;
 • Auto van de zaak.

Wil jij bij ons werken?

Certigon vindt dat jij optimaal presteert als jij doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Wij garanderen een uitdagende en inspirerende werkplek met een relaxte informele sfeer en goed gereedschap.

Werken bij Certigon

We geloven dat eenieder van ons een unieke reeks talenten heeft die niet volledig worden benut. Bij Certigon richten we ons op het ontdekken wat jou uniek maakt en stellen we je in staat om die vaardigheden op het werk te gebruiken en te laten groeien. We hebben een passie voor mensen en willen ze helpen om de beste versie van zichzelf te worden. We doen dit door onderzoek naar persoonlijke krachten die in gesprek met een medewerker worden vertaald naar een persoonlijk ontwikkelplan dat uniek is. Hierin focussen we op het menselijke aspect van de groei alsook functie specifieke groei ondersteund door opleiding en certificering. We denken niet in beperkingen maar in mogelijkheden die bijdragen aan individuele groei en daarmee de kennis en ontwikkeling van de teams en de onderneming.

Bij Certigon geven we mensen de ruimte om de beste versie van zichzelf te zijn.

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je eens een kijkje komen nemen bij ons?

Voor meer specifieke informatie, over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Of rechtstreeks solliciteren bij Certigon;

Amir Sabirovic
06-36008905
recruitment@certigon.nl

Bezoek de website van www.certigon.nl

Referentienummer 1094