Sr. E-commerce Manager (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Senior E-commerce Manager (m/v) voor een opdrachtgever in Amsterdam.

Over het bedrijf

Als opkomende brand hebben ze hier als doel om onderscheidende producten aan te bieden die opvallen in een dynamische markt. Ze zijn ervan overtuigd dat het bieden van kwaliteit en originaliteit de essentiële factor is voor succes. Op dit moment is er een positie beschikbaar voor een Senior E-commerce Manager.

Over de functie

Als Senior E-commerce Manager stuur je de online strategie aan en geef je richting aan de presentatie van de betreffende producten, het merk en de campagnes op het platform. Je hebt de gedrevenheid om vanuit je expertise verbeteringen door te voeren. De vaardigheid om voortdurend met innovatieve benaderingen nieuwe concepten te introduceren, is een van jouw troeven. Als teamspeler werk je graag samen met collega’s die een positieve sfeer creëren.

Voor deze rol wordt gezocht naar een toegewijde, resultaatgerichte en dynamische Senior e-commerce Manager. Een creatief persoon met aantoonbare ervaring in e-commercebeheer. Verder heb je sterk begrip van de huidige e-commercetrends en Shopify-platforms.

Ben jij op zoek naar een uitdagende sturende functie als E-commerce Manager? En weet jij hoe je een e-commerce platform echt laat groeien? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • HBO opleiding in commerciële of marketing richting
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je kunt langetermijnvisie en strategische doelen vertalen naar concrete en haalbare plannen voor de e-commerce activiteiten
  • Je hebt uitstekende leiderschapsvaardigheden om een e-commerce team effectief aan te sturen, te motiveren én te inspireren
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een inspirerende werkomgeving
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
  • Een zelfstandige positie waarin je het verschil kunt maken en de mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf
  • Een dynamische functie binnen een sterk groeiende organisatie

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Floris Noordzij
06-40297078
Referentienummer 1739

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!