Strategisch Inkoper (m/v)

Introductie

Voor een succesvolle opdrachtgever in Hierden zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren Strategisch Inkoper (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de verbindende factor tussen haar opdrachtgevers en hun eindgebruikers, voor particulieren als bedrijven. De corebusiness is hier het leggen en beheren van digitale diensten. In verband met gezonde groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren Inkoper.

Over de functie

Hier ga je als Strategisch Inkoper onder andere aan de slag met het structuren van de inkoopprocessen, het proactief meedenken over oplossingen met als doel het andere van de voorraad en de uitgaven en zorg je ervoor dat de betreffende materialen tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding op het juiste moment aanwezig zijn. Als geen ander weet jij optimale inkoopprijzen, kwaliteit en stipte van afspraken te bedingen.

Hier zoeken ze een daadkrachtige en communicatief sterke Strategisch Inkoper met een proactieve houding. Iemand met een goed ontwikkeld procesmatig en analytisch vermogen. Verder ben je betrokken, loyaal en resultaatgericht.

Denk jij dat je het verschil kunt maken? En heb je ervaring als strategisch Inkoper én ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO werk en denkniveau met ruime aantoonbare effecten in een functie
  • Communicatief sterk op alle niveaus
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Nog altijd resultaat om je te ontwikkelen in het inkoop vak
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende en afwisselende functie
  • Dynamische en duidelijke
  • Werken in een team van gedreven professionals

Als jij jezelf kunt gebruiken in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteer button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 971

Wat doen wij bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we zoveel plezier hebben gemaakt ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt komen dichterbij. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2-uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere baan), dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt net zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Laatste van het heen en weer? Ga Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.