Strategisch Marketeer (m/v)

Introductie

Care Expert zoekt aanvoerder naar nieuwe kansen en exponentiele groei.

Vacature: Strategisch Marketeer (m/v) 32-40 uur p/w.

Met jouw visie op marketing, drive en creativiteit vervul je een sleutelpositie in onze groeiambitie. Als Strategisch Marketeer weet jij ons sterk te positioneren en zo help je ons om met een fantastisch merk nieuwe markten te betreden.

Care Expert biedt een unieke propositie voor de sectoren Care en GGZ: wij zorgen ervoor dat een zorginstelling financieel in control komt en blijft. Dit doen we doordat we bedrijfseconomische kennis voor de zorg leveren, die met onze best-of-breed software geborgd wordt binnen de zorginstellingen. We geloven in onze waarde propositie, maar hebben het nog niet voor elkaar onze eigen blauwe oceaan te creëren. Hiervoor hebben we jou nodig.

Als Strategisch Marketeer creëer jij onze marketing strategy roadmap en beheer je al onze off- en online marketingkanalen. Hiervoor is een duidelijke visie nodig en een bijzonder sterke drive. In deze job zit zoveel groeipotentieel, je gaat hier echt impact maken! We zijn ervan overtuigd dat goede marketing nodig is om de volgende groeifase vorm te geven. Er zijn nu geen marketingspecialisten in dienst, waardoor je zelf dit domein vorm gaat geven. Het is hierdoor belangrijk dat je zelfstandig bent. Uiteraard sta je er niet helemaal alleen voor. We zijn een hoogopgeleide organisatie waardoor er genoeg sparringpartners rondlopen. Als Strategisch Marketeer heb je veel contact met Christiaan (Sales Manager van Care Expert) Johan (Manager Operations) en Bas (CEO).

Wie ben jij als Strategisch Marketeer:

We noemden al een sterke visie en een drive waar de passie vanaf spat. Je bent strategisch ingesteld en een bouwer. Je maakt analyses en natuurlijk houd je de marktontwikkelingen en trends bij en speel je daar creatief op in. Je voelt je op je plek bij een innovatief bedrijf met een gezonde groeiambitie waar we hard werken en veel plezier hebben. Sowieso heb je:

  • Minimaal 5 jaar marketingervaring;
  • Ervaring met het creëren van een marketingstrategie.
  • Executiekracht

Wat krijg je ervoor terug:

  • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer;
  • Een zelfstandige functie met veel kansen om waarde toe te voegen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei.

Over Care Expert & Care2Declare

Met behulp van technologie de zorg beter maken! Dat is waar we bij Care Expert iedere dag ons uiterste best voor doen.

Care Expert is sinds 2011 dé specialist op het gebied van verantwoording- en declaratieprocessen binnen de zorg en biedt zorgorganisaties de gelegenheid het proces van registratie, verantwoording en declaratie uit te besteden waarin dit gehele proces wordt geborgd. We hebben een rijke historie aan succesvolle innovaties waarvan ons zorgdeclaratiesysteem Care2Declare er één is. Care2Declare is een moderne SaaS-applicatie waarvan het gebruik het afgelopen jaar exponentieel is gegroeid! Dat is geweldig, want zo krijgen steeds meer zorginstellingen grip op hun administratie. Van Contract tot Cash.

Word jij enthousiast van deze functie?

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Of solliciteer rechtstreeks bij Care Expert

Bas van Nieuwkerk
088-1157200
info@care-expert.nl

Bezoek de website van www.care-expert.nl

Referentienummer 1114