Strategisch Marketeer (m/v)

Introductie

Vacature: Strategische Marketeer (m/v) 32-40 uur p/w

Wie zoeken we?

Als Care Expert zoeken we een strategische marketeer die ons helpt exponentieel door te groeien als scale-up. Met je analyses, kennis en drive hopen we dat jij onze gids naar nieuwe kansen wordt! Enkele jaren ervaring verwachten we wel van je, maar een sterke visie en aantoonbare creativiteit op het gebied van marketing vinden we belangrijker. Durf jij de uitdaging aan? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Wie zijn we?

Als Care Expert zijn we een purpose-gedreven organisatie. Ooit zijn we begonnen als administratiekantoor voor de zorg, 5 jaar geleden hebben we een eigen zorgdeclaratieplatform ontwikkeld. We zijn nu 30 gedreven collega’s sterk en willen graag exponentieel doorgroeien. We zien kansen voor onze dienstverlening en software platform in andere sectoren en mogelijkheden om binnen bestaande instellingen onze rol te verstevigen. Het is ons duidelijk geworden dat eenvoudig declareren niet voldoende is om als zorginstelling gezond te zijn. We willen de grip op de administratieve keten binnen de instelling uitbreiden en hebben ons motto hiervoor recent aangepast naar ‘Van contract tot cash’.

Wat houdt de functie in?

Met Care Expert bieden we voor de sectoren Care en GGZ een unieke propositie; we zorgen ervoor dat de instelling financieel in control komt en blijft. Dit doordat we bedrijfseconomische kennis voor de zorg leveren die met onze best-of-breed software geborgd wordt binnen de instellingen. En hierin hebben we geen concurrentie. We geloven in onze waarde propositie, maar hebben het nog niet voor elkaar onze eigen blauwe oceaan te creëren. Hiervoor hebben we jou nodig.

Als marketeer ben je onze strategische adviseur en gids richting de exponentiële groei. Je onderbouwt of weerlegd kansen, met goede analyses en weet ze om te zetten in succes met een goed marketing- en communicatieplan.

Wat verwachten we van je?

We zijn ervan overtuigd dat goede marketing nodig is om de volgende groeifase vorm te geven. Er zijn nu geen marketingspecialisten in dienst, waardoor je zelf dit domein vorm moet geven. Het is hierdoor belangrijk dat je zelfstandig bent, een bijzonder sterke drive hebt om jezelf en de organisatie te laten gelden, en creatief bent in het bedenken van oplossingen. Uiteraard sta je er niet helemaal alleen voor. We zijn een hoogopgeleide organisatie waardoor er genoeg sparringpartners rondlopen.

We verwachten daarbij dat je echt goed bent op het gebied van marketing! Misschien niet zo netjes om deze uitspraak op te nemen in een vacature tekst, maar je vervult een sleutelpositie in onze groeiambitie; middelmaat is voor ons geen optie. Een universitaire opleiding, een aantal jaren relevante werkervaring en een sterke visie zijn een vereiste.

Tijdens de procedure krijg je uitgebreid de kans om ons van je visie te overtuigen!

Wat bieden we je?

Voor goede collega’s zorgen we uiteraard ook goed! Afhankelijk van je ervaring garanderen we een passende beloning. Je kunt iig rekenen op:

  • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei.

Word jij enthousiast van deze functie?

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Bezoek de website van www.care-expert.nl

Referentienummer 1114