Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v)

Introductie

VConsyst kiest voor herkenbare vacatures op onze vacaturesite.
Greenmonkeys helpt VConsyst bij het voorselecteren van geschikte kandidaten.
Uiteraard staat het iedereen vrij rechtstreeks te solliciteren bij VConsyst, maar het heeft de voorkeur om eerst contact met Greenmonkeys op te nemen.

Vacature: Technisch commercieel medewerker binnendienst
(m/v) 32 – 40 uur p/w

VConsyst levert slimme oplossingen voor de registratie van ondergrondse afvalinzameling en gemeentelijke milieustraten. Een proces kan altijd eenvoudiger. Gepassioneerd zetten wij onze kennis en kunde in om onze leefomgeving een stukje makkelijker te maken. VConsyst telt ruim 250 medewerkers, verdeeld over meerdere vestigingen in Nederland, en is ingebed binnen een krachtige groep van bedrijven die allen vallen onder de holdingmaatschappij Venture Group.

Om verdere internationale groei te realiseren, zijn wij op zoek voor onze divisie Urban Mining (Waste Systems International) naar een gedreven en enthousiaste Technisch commercieel medewerker binnendienst.


Wat ga je doen?

In nauwe samenwerking met onze commercieel manager ben je het aanspreekpunt voor onze distributeurs in o.a. Denemarken, Zweden en Noorwegen. In de loop der tijd zullen hier steeds meer landen bij komen. Je gaat je bezig houden met het verwerken van orders, bewaken van levertijden, logistieke planning, facturatie en het in behandeling nemen en afhandelen van klachten.


Samen met onze commercieel manager vorm je een klantteam waarmee we dicht bij de klant willen staan. Communicatie met de klanten en leveranciers vindt met name plaats in het Engels. Al met al een functie waarin je dagelijks met nieuwe uitdagingen geconfronteerd zal worden. Nadat de order is binnengebracht door de commercieel manager verzorg je het hele proces van order tot aflevering bij de klant.


Een heldere communicatie en duidelijkheid naar de klant staan daarbij centraal.


Wie zoeken we?

Je bent representatief en hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau. Je hebt kennis van en ervaring met administratieve processen. Je werkt nauwkeurig en bent klant- en oplossingsgericht, hebt goede mondelinge- en communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands. Ervaring met logistieke planning is een pre alsmede een extra taal als Duits of Frans.


Je bent stressbestendig en de rots in de branding voor onze wederverkopers.


Wat bieden we?

We bieden je een veelzijdige functie tegen een marktconform salaris. Je komt te werken in een team met enthousiaste buitenlandse specialisten op het gebied van afvalinzameling. Samen met hen ga je deze nieuwe functie vormgeven. Je wordt intern opgeleid en komt te werken op ons hoofdkantoor te Genemuiden.


Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!
Harry Voss
06-23465519
hvoss@greenmonkeys.nl
Bezoek de website van VConsyst

Referentienummer: 138