Business Manager Finance en Control (m/v)

Introductie

Jij bent ‘in control’ over alle financiële en operationele bedrijfsprocessen binnen Care Expert. Jij creëert inzicht en rust en op basis van jouw bevindingen vertel jij ons wat onze organisatie het beste vooruithelpt en welke kansen we gaan pakken. Dit maakt jou ons kompas!

Als Business Manager Finance & Control heb je een spilfunctie in onze organisatie. Je bent sparringspartner en adviseur voor het MT in alle financiële zaken. Jij denkt gevraagd en ongevraagd mee met onze business. Je voert analyses uit, maakt rapportages en bewaakt processen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en monitoren van onze budgetten en forecast. Je zorgt voor een doorberekening van de kosten voor onze software, facilitair en human capital, maar ook van onze investeringen, marktkansen, klantaanbiedingen. Met deze informatie adviseer je het MT en het salesteam bij het maken van strategische plannen en beslissingen. Jij zorgt dat onze groei gebaseerd is op een plan. Welke stap wij ook nemen, jij weet wat hier de financiële en operationele knelpunten, risico’s en kansen van zijn. We hebben een grote groeiambitie en vertellen je hier graag meer over!

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor onze bedrijfsvoering en zorg je voor een optimalisatie van de operationele processen. Dit team organiseert de financiële administratie, salaris en HR-administratie, facilitair management, audit -en kwaliteitsmanagement en het inkoopproces. Voor de uitvoer van de dagelijkse werkzaamheden heb je ondersteuning van drie directe collega’s, die jij ook aanstuurt. Samen met de Manager Kwaliteit en Control, een administrateur en de Office Manager vorm je een team waarin jij de verbinding maakt tussen de verschillende disciplines en met hen bouwt aan de volgende stap.

Wie ben jij als Business Manager Finance & Control?

De Business Manager Finance & Control die wij zoeken is natuurlijk analytisch ijzersterk en ontzettend nauwkeurig. Het eindigt voor jou niet bij een analyse van cijfers, jij kijkt en denkt vooruit en communiceert met alle stakeholders. Je neemt initiatieven en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het MT en salesteam. Je bent kritisch en hebt hierbij ook begrip voor stakeholders en het overall strategisch en tactisch groeiplan van de organisatie. Daarnaast weet hoe je mensen in hun kracht zet en je werkt graag samen met collega’s om tot het beste resultaat te komen.

Daarnaast heb je sowieso:

  • Een afgeronde hbo- of wo- opleiding in de richting van Bedrijfseconomie, Finance, Controlling of Accountancy;
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld Business Controller of Hoofd administratie;
  • Ervaring in het leidinggeven van een team.

Wat krijg je ervoor terug: 

  • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer; 
  • Veel vrijheid om je werk te doen in een mooie organisatie vol kansen; 
  • De kans om in een klein team te bouwen aan grote stappen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden; 
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden; 
  • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei. 

Over Care Expert

Met behulp van technologie de zorg beter maken! Dat is waar we bij Care Expert iedere dag ons uiterste best voor doen.  

Care Expert is dé specialist op het gebied van verantwoording- en declaratieprocessen binnen de zorg en biedt zorgorganisaties de gelegenheid het proces van registratie, verantwoording en declaratie uit te besteden waarin dit gehele proces wordt geborgd. We hebben een rijke historie aan succesvolle innovaties waarvan ons zorgdeclaratiesysteem Care2Declare er één is. Care2Declare is een moderne SaaS-applicatie waarvan het gebruik het afgelopen jaar exponentieel is gegroeid! Dat is geweldig, want zo krijgen steeds meer zorginstellingen grip op hun administratie. Van Contract tot Cash.  

Al sinds 2011 is ons team van declaratie-experts actief. We zijn met 30 collega’s sterk en samen hebben we meer dan 150 jaar ervaring in de zorg. We voeren onze dienstverlening uit op basis van best practice en garanties op resultaat.

Ben jij het kompas die ons op de beste financiële koers zet? Solliciteer nu!

Voor meer specifieke informatie, over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Referentienummer 1423

Neem een kijkje op de website van care-expert.nl