Business Manager Finance en Control (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kampen is Greenmonkeys op zoek naar een Business Manager Finance en Control

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve en bedrijfsspecifieke software producten die voornamelijk gebruikt wordt in de gezondheidszorg. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Business Manager Finance en Control.

Over de functie

Als Business Manager Finance en Control speel je een belangrijke rol in deze organisatie. Je bent een adviseur voor het managementteam in alle financiële zaken en denkt mee over de business. Je voert analyses uit, maakt rapportages en bewaakt de lopende processen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en monitoren van budgetten en forecasts. Je zorgt voor kostenberekeningen van de software, faciliteiten en personeel, evenals investeringen, marktkansen en klantaanbiedingen.

Daarnaast ben je als Business Manager Finance en Control verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en zorg je voor optimalisatie van operationele processen. Het hele team is verantwoordelijk voor de financiële administratie, salaris- en HR-administratie, facilitair management, audit- en kwaliteitsmanagement én het inkoopproces.

Hiervoor zoeken ze een oplossings- en resultaatgerichte Business Manager Finance en Control die ambitieus en doelgericht te werk gaat. Jij laat jezelf graag uitdagen en gaat altijd net een stapje verder.

Ben jij van nature een extravert en sociaal persoon, zodat je gemakkelijk een gesprek durft én kan aangaan? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze veelzijdige financiële baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Relevante HBO/WO diploma
  • Aanpakker die kansen ziet en weet te benutten
  • Goede commerciële en organisatorische vaardigheden
  • Klantgericht, teamspeler, representatief
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Veelzijdige en verantwoordelijke functie met uitdagende werkzaamheden
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën
  • Werken met een team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1424

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!