Contractmanager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in De Knipe zoekt Greenmonkeys B.V. een Contractmanager (m/v).

Over het bedrijf

Deze internationale en sterk groeiende ondernemer heeft een strategische focus en organisatie inrichting voor de toekomst neergezet. In verband met uitbreiding van het team is er daarom plaats voor een ervaren Contractmanager.

Over de functie

Als Contractmanager weet jij de verbinding te leggen tussen de wensen van de opdrachtgevers binnen deze organisatie en de afspraken met de externe leveranciers. Als geen ander ben jij kritisch op de kwaliteit en kosten van de geleverde diensten. Door een vinger aan de pols te houden signaleer jij tijdig wanneer er actie ondernomen moet worden of dat er geëscaleerd moet worden.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Contractmanager. Iemand die sterk is in brede bedrijfsprocessen en ervaring heeft met onder andere ERP software en BI Reporting. Communiceren is helemaal jouw ding. Jij haalt het beste bij anderen naar boven door je instelling en aanpak. Alleen ga je snel, samen kom je verder. Verder ben je gastvrij, innovatief en verbindend.

Heb jij oog voor detail en weet jij met je open en enthousiaste houding gasten en klanten aan je te binden? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma in een economische richting aangevuld met ervaring binnen contractmanagement
  • Kritisch, nauwkeurig en ondernemend
  • Uitstekende onderhandel skills
  • Overtuigingskracht en relativeringsvermogen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket
  • Fijne en creatieve werksfeer met een leuk team van bevlogen collega’s
  • Vrijheid om je inzichten te delen en stempel te drukken
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
  • Volop mogelijkheden voor hybride werken

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1256

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.