Financial Controller (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hattem zoekt Greenmonkeys B.V. een Financial Controller (m/v)

Over het bedrijf

Deze innovatieve dienstverlener is gespecialiseerd in het ontwikkelen van functionele software systemen. Hierbij staan duurzaamheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een ervaren Financial Controller.

Over de functie

Als Financial Controller ligt jouw verantwoordelijkheid bij het verzorgen van een sluitende financiële administratie voor deze opdrachtgever. Als geen ander weet jij uitdagende financiële vraagstukken om te zetten tot begrijpelijke en efficiënte processen en procedures. Ook ben je sparringpartner van de directie en het management en lever je een belangrijke bijdrage aan de verbetering, standaardisatie en betrouwbaarheid van de financiële informatievoorzieningen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Financial Controller. Door jouw proactieve en zelfstandige houding sta jij stevig in je schoenen en communiceer je helder. Samenwerken doe je graag en je schakelt makkelijk tussen de diverse partijen. Jouw ondernemerschap helpt het team succesvol te zijn.

Wil jij onderdeel zijn van een innovatieve dienstverlening, waar zelfs voor jouw als ervaren Finacial Controller nog ruimte is om je verder te ontwikkelen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding richting bedrijfsecononomie of accountancy
  • Ervaring met Excel, MS Office en geautomatiseerde financiële systemen
  • Hoog zelfstandigheidsniveau en overtuigingskracht
  • Sterke besluitvaardigheid, flexibele instelling
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Werken in een dynamisch en gezellig team van gedreven professionals
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Thuiswerk mogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1391

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.