Junior Medewerker Zakelijke Kredieten (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in de regio Amsterdam zoeken wij een junior Medewerker Zakelijke Kredieten (m/v)

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever is specialist in het aanbieden en verwerken van financiële diensten en producten voor de zakelijke en consumentenmarkt.

Over de functie

Als Young Professional Zakelijke Kredieten ga je zakelijke kredietaanvragen beoordelen en opvolgen. Alle vragen en verzoeken omtrent een aanvraag beleef je samen met de klant en verzorg je tot in de puntjes. Van begin tot het eind ben je betrokken bij het hele proces. Dit doe je natuurlijk niet alleen, je komt te werken in een team dat zich bezighouden met vergelijkbare activiteiten.

Heb je elders al ervaring opgedaan in klantgesprekken op het gebied van zakelijke kredietverlening en ben je toe aan die volgende stap? Deze opdrachtgever stimuleert namelijk persoonlijke en inhoudelijke groei en bied hiervoor verschillende mogelijkheden aan.

Ben jij klantgericht, leergierig en beschik je over een uitstekend analytisch vermogen en ben je bovenal zeer communicatief vaardig met een sterke focus op volledige klanttevredenheid? Dan ben jij de young professional die wij zoeken!

Laat je CV bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze uitdagende baan!


Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk bedrijfseconomisch component
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, welbespraakt en telefonische skills
  • Teamplayer en resultaatgericht
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift


Wat krijg je ervoor terug

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Uitdagende baan met ruimte voor ideeën en initiatieven
  • Thuiswerken

Contact

Neem contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Gerhard Veringa
06- 839 479 55
Referentienummer: 273-1