Medewerker Debiteurenadministratie (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Medewerker Debiteurenadministratie (m/v) voor een opdrachtgever in Zwolle.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve en bedrijfsspecifieke software producten die voornamelijk gebruikt worden in de gezondheidszorg. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Medewerker Debiteurenadministratie.

Over de functie

Als Medewerker Debiteurenadministratie ben je een belangrijke schakel in het financiële proces. Je bent verantwoordelijk voor de debiteurenadministratie van deze opdrachtgever. De focus ligt op het opvolgen, controleren en rapporteren van de debiteurensaldi.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Medewerker Debiteurenadministratie met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand die communicatief sterk is en prettig in omgang voor zowel de klanten als de collega’s. Je weet van aanpakken, behoudt een helicopterview en draagt bij aan een efficiënt en effectief verloop van de processen binnen de afdeling.

Als je houdt van uitdagingen en jouw hart voor cijfers sneller gaat kloppen, dan is dit een mooie vacature voor jou! Laat een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • MBO diploma met een sterk economisch accent
 • Relevante aantoonbare werkervaring
 • Aanpakker die kansen ziet en weet te benutten
 • Standvastig karakter en ambitieus
 • Klantgericht, teamspeler, representatief
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Veelzijdige en verantwoordelijke parttime functie met uitdagende werkzaamheden
 • Volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën
 • Werken met een team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1445

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!