Medewerker Services en Implementaties (m/v)

Introductie

Wil jij een uitdagende baan waar financieel, processen en IT samenkomen? Waarbij je zorgorganisaties helpt optimaal gebruik te maken van onze software doordat je hen door en door kent? Dan is Medewerker Services & Implementaties bij Care Expert de baan die je zoekt!

Wat doe je als Medewerker Services & Implementaties?

Als Medewerker Services & Implementaties ben je verantwoordelijk voor een optimale klantbeleving van onze klanten tijdens het gebruik van Care2Declare. Care2Declare is onze vernieuwende software dat gebruikt wordt voor registratie, verantwoording en declaratie van zorg bij zorgorganisaties.

Jouw grootste doel is om samen met je team de klantbeleving te optimaliseren. Dit doe je door de doorlooptijd en opvolging van binnenkomende meldingen te bewaken en te zorgen voor een optimale kennisdeling van de software, zowel intern als extern. Daarnaast heb je dagelijks contact met je eigen key-accounts. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor vragen, storingen en meldingen, je weet precies wat er bij jouw key-accounts speelt en je bent een volwaardig sparringpartner. Daarnaast ben je actief betrokken bij de implementatie en uitvoering van de Care2Declare software. Hierbij opereer je op het snijvlak van (zorg)financiering, processen en IT. Ook pak je interne projecten op om de processen en kwaliteit van onze dienstlening nog verder te verbeteren.

Je team bestaat uit supportmedewerkers en productsectorspecialisten en je rapporteert aan de Coördinator services & implementaties.

Je werkt nauw samen met je teamgenoten, software developers, het Sales-team en de sectorspecialisten om jouw key-accounts altijd de perfecte oplossing te bieden.

Wie ben jij als Medewerker Services & Implementaties?

Je bent sociaal en communicatief sterk. Je vindt het leuk om ervoor te zorgen dat onze klanten heel tevreden zijn over onze dienstverlening en software. Hierin ben je service gericht en bouw je een band op met jouw key-account klanten. Je inzet hierin is echt gericht op relatiebeheer. Je kent je klanten door en door. Je draagt ideeën aan en start initiatieven op om onze klantbeleving te verbeteren. Je kan hierin gestructureerd en projectmatig werken. Daarnaast heb je:

  • HBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting bedrijfskunde, bedrijfseconomie of supply chain management;
  • Relevante werkervaring in een servicegerichte omgeving.
  • Affiniteit met IT;
  • Kennis van zorgadministratie en -declaratieprocessen (Wlz, Wmo, Zvw, Jw, PGB en GGZ) is een pré.

Wat krijg je ervoor terug:

  • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei.

Over Care Expert

Met behulp van technologie de zorg beter maken! Dat is waar we bij Care Expert iedere dag ons uiterste best voor doen.

Care Expert is dé specialist op het gebied van verantwoording- en declaratieprocessen binnen de zorg en biedt zorgorganisaties de gelegenheid het proces van registratie, verantwoording en declaratie uit te besteden waarin dit gehele proces wordt geborgd. We hebben een rijke historie aan succesvolle innovaties waarvan ons zorgdeclaratiesysteem Care2Declare er één is. Care2Declare is een moderne SaaS-applicatie waarvan het gebruik het afgelopen jaar exponentieel is gegroeid! Dat is geweldig, want zo krijgen steeds meer zorginstellingen grip op hun administratie. Van Contract tot Cash.

Al sinds 2011 is ons team van declaratie-experts actief. We zijn met 30 collega’s sterk en samen hebben we meer dan 150 jaar ervaring in de zorg. We voeren onze dienstverlening uit op basis van best practice en garanties op resultaat.

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Bezoek de website van www.care-expert.nl

Referentienummer 1451