Medewerker Services en Implementaties (m/v)

Introductie

Wil jij een uitdagende baan waar financieel, processen en IT samenkomen? Waarbij je zorgorganisaties helpt optimaal gebruik te maken van onze software doordat je hen door en door kent? Dan is Medewerker services & implementaties bij Care Expert de baan die je zoekt!

Wat doe je als medewerker services & implementaties?

Als medewerker services & implementaties ben je verantwoordelijk voor een optimale klantbeleving van de gebruikers van Care2Declare. Care2Declare is vernieuwende software, gebruikt voor de registratie, verantwoording en declaratie van zorg in de caresector. Wij leveren dit aan zowel zorgaanbieders als business partners. Jouw grootste doel is om – samen met het team van productsectorspecialisten en supportmedewerkers services & implementaties – de klantbeleving te optimaliseren. Dit realiseer je door de doorlooptijd en opvolging van binnenkomende meldingen te bewaken en te zorgen voor een optimale kennisdeling van de software, zowel intern als extern. Daarnaast onderhoud je dagelijks contact met (key)klanten en bent actief betrokken bij de implementatie en uitvoering van de Care2Declare software en aanverwante dienstverlening. Je werkt nauw samen met Ontwikkeling, het Sales-team en de sectorspecialisten om klanten altijd de perfecte oplossing te bieden en rapporteert aan de Coördinator services & implementaties.

Je kerntaken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Het dagelijks ondersteunen van (key)klanten op het gebied van kwaliteit, kennis en werking van Care2Declare, waarbij je het 1e aanspreekpunt bent voor vragen/ storingen/ meldingen;
 • Aannemen en afhandelen van meldingen/ vragen/ storingen;
 • Bewaken van de voortgang van de meldingen en informeren van klant of gebruiker over status van gemeld incident.;
 • Het proactief bijdragen aan het beantwoorden van klantvragen en oplossen van meldingen;
 • Ondersteunt collega’s waar nodig bij het oplossen van klantvragen;
 • Acceptatietesten software voor uitlevering naar klant;
 • Onderhoud warme contacten met (key)klanten en stelt deze centraal;
 • Weet exact wat er bij (key)klanten speelt en anticipeert op gesignaleerde behoeften;
 • Het projectmatig initiëren en uitvoeren van Care2Declare software implementaties en aanverwante dienstverlening (zelfstandig of in samenwerking met of onder begeleiding van een consultant);
 • Je rapporteert periodiek aan de Coördinator services & implementaties over de resultaten en trends op de Servicedesk;
 • Het uitvoeren van interne projecten ter verhoging van de efficiency van processen en de kwaliteit van de dienstverlening.

Wie ben jij als medewerker services & implementaties?

Als medewerker services & implementaties beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je krijgt energie van het helpen van klanten en streeft in elk contact naar een tevreden klant. Je bent in staat gestructureerd en projectmatig te werken en je bent resultaatgericht. In het contact met de klant heb je ook oog voor commercie. Je draagt ideeën aan en start initiatieven op. Klanttevredenheid vind je het allerbelangrijkst!

Daarnaast heb je:

 • HBO+ werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring in een servicegerichte omgeving in een vergelijkbare functie;
 • Affiniteit met IT;
 • Kennis van zorgadministratie en -declaratieprocessen (Wlz, Wmo, Zvw, Jw, PGB en GGZ) is een pré.

Wat krijg je ervoor terug:

 • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei.

Over Care Expert

Met behulp van technologie de zorg beter maken! Dat is waar we bij Care Expert iedere dag ons uiterste best voor doen.

Care Expert is dé specialist op het gebied van verantwoording- en declaratieprocessen binnen de zorg en biedt zorgorganisaties de gelegenheid het proces van registratie, verantwoording en declaratie uit te besteden waarin dit gehele proces wordt geborgd. We hebben een rijke historie aan succesvolle innovaties waarvan ons zorgdeclaratiesysteem Care2Declare er één is. Care2Declare is een moderne SaaS-applicatie waarvan het gebruik het afgelopen jaar exponentieel is gegroeid! Dat is geweldig, want zo krijgen steeds meer zorginstellingen grip op hun administratie. Van Contract tot Cash.

Al sinds 2011 is ons team van declaratie-experts actief. We zijn met 30 collega’s sterk en samen hebben we meer dan 150 jaar ervaring in de zorg. We voeren onze dienstverlening uit op basis van best practice en garanties op resultaat.

Voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Bezoek de website van www.care-expert.nl

Referentienummer 1451