Projectcontroller (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys B.V. een Projectcontroller (m/v).

Over het bedrijf

We kunnen met recht zeggen dat deze opdrachtgever gespecialiseerd is in het maken van verbinding. Zeker in een wereld waar informatie steeds sneller beschikbaar moet zijn is het belangrijk dat alles veilig en soepel verloopt. In verband met gezonde groei van deze onderneming is er plaats voor een ervaren Projectcontroller.

Over de functie

Hier ben je als Projectcontroller financieel administratief verantwoordelijk voor een tijdige, juiste en volledige rapportage van uiteenlopende projecten. Als geen ander zie jij het belang van een correcte en overzichtelijke projectadministratie, voelt je verantwoordelijk hiervoor en bent bereid om mee te werken en correcties door te voeren. Jij analyseert, signaleert en rapporteert tijdig de risico’s en kansen aangaande de financiële situatie.

Hiervoor zoeken ze een sociaal vaardige en betrokken Projectcontroller met grote affiniteit met cijfers. Iemand met ervaring met ERP systemen en die zijn of haar weg kent binnen MS Office. Verder werk je zeer nauwkeurig en heb je een positieve en energieke instelling.

Word jij de ambitieuze financiële spil voor deze innovatieve opdrachtgever? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

 • Relevante HBO/WO diploma
 • Ruime aantoonbare werkervaring als Projectcontroller
 • Teamplayer, flexibel in denken en doen
 • Servicegericht en zelfstandig
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

 • Afwisseling en uitdaging in een dynamisch bedrijf
 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Een leuk team met hoog kennisniveau
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Reis- en thuiswerkkostenvergoeding

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1270

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.