HR Officer (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Amersfoort zoekt Greenmonkeys B.V. een HR Officer (m/v).

Over het bedrijf

Deze internationale dienstverlener is specialist op het gebied van informatietechnologie. Hierbij staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het HR team is er plaats voor een HR Officer.

Over de functie

In jouw rol als HR Officer ben je hier verantwoordelijk voor de operationele afhandeling van alle HR gerelateerde zaken zoals recruitment, onboarding, salaris administratie, benefits en het naleven van HR procedures. Met een positieve mindset verspreid je vastgestelde communicatie vanuit HR management en ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers op het gebied van personeelsregelingen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale HR Officer die kennis heeft van de huidige wet- en regelgeving rond personeel en arbeid. Verder heb je sterke organisatorische vaardigheden met het vermogen om prioriteiten te stellen wanneer er verschillende taken tegelijk dienen uitgevoerd te worden. Jij bent expert op gebied van arbeidsvoorwaarden, regelingen en procedures. Je draagt bij aan een optimale employee experience en verliest daarbij het organisatiebelang niet uit het oog.

Ben jij die unieke persoonlijkheid waar iedereen zich comfortabel bij voelt? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante HR baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • HBO diploma richting HR
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Vrolijk, energiek en benaderbaar
  • Je houdt van afwisselende taken en bent flexibel voor veranderingen 
  • Als je al eerder een HR rol hebt gehad binnen een consultancy organisatie is dat heel mooi meegenomen!

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een uitdagende baan waarin je jouw professionele bijdrage kunt leveren
  • Moderne (thuis)werkplek
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Werken met een team van gedreven HR professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 897

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.