HR Operations Officer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Maassluis is Greenmonkeys B.V. op zoek naar een HR Operations Officer (m/v).

Over het bedrijf

Hier gaan ze voor niets anders dan kwaliteit en een goede teamspirit. Het stimuleren en coachen van tevreden personeel staat dan ook hoog in het vaandel. In verband gezonde groei van deze onderneming is er plaats voor een ervaren HR Operations Officer.

Over de functie

In deze spilfunctie van HR Operations Officer vorm jij de basis voor alle vragen en (administratieve) werkzaamheden rondom de personeel- en salarisadministratie van dit bedrijf. Met een positieve mindset ga je bijdragen aan verbeter projecten en werkt daarmee dagelijks aan de verbetering van de dienstverlening. Met jouw HR skills ben je allround inzetbaar en weet je als geen ander alle ballen hoog te houden.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en daadkrachtige HR Operations Officer die zijn of haar weg kent binnen Nmbrs en kennis heeft van de huidige wet- en regelgeving rond personeel en arbeid. Je hebt een scherp oog voor procesverbeteringen en een groot organisatievermogen. Je bent kritisch op het werk dat hier uitgevoerd wordt, signaleert verbeterpotentieel en zet dit om in gerichte acties.

Ben jij die unieke persoonlijkheid waar iedereen zich comfortabel bij voelt? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante HR baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • Minimaal een MBO diploma richting personeelsadministratie
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Goed kunnen luisteren en communiceren
  • Vrolijk, energiek en benaderbaar
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een uitdagende baan waarin je jouw professionele bijdrage kunt leveren
  • Moderne werkplek
  • De kans om deze positie helemaal eigen te maken
  • Werken met een team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1282

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.