Recruiter & Learning Specialist (m/v)

Introductie

HRM – Recruitment – Staphorst – Medior – 32 – 40 uur

Hebben de HRM onderdelen Recruitment, Learning & Development en Employer Branding je interesse? In deze unieke rol komen deze disciplines samen. Jij gaat opzoek naar nieuwe collega’s, adviseert onze IT professionals actief in hun loopbaan en bent een belangrijke schakel in de interne en externe uitstraling van IT Captains. Een afwisselende rol, met veel ruimte voor eigen inbreng!

Doing IT

IT Captains onderscheidt zich door een grote betrokkenheid bij haar medewerkers en een hoge investering in opleiding en (persoonlijke)ontwikkeling. Onze IT professionals zijn kapitein van hun eigen loopbaan! We zijn er van overtuigd dat de mogelijkheden die we bieden tot persoonlijke groei, het bieden van uitdagend werk en een oprechte betrokkenheid er aan bijdragen dat medewerkers zich voor lange tijd aan ons binden. Vanuit dit oogpunt willen we graag nóg meer Developers en Architecten het werken bij IT Captains laten ervaren.

Jouw rol bestaat uit de volgende taakgebieden:

Recruitment

Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor de werving van Software Developers en Architecten. Je benadert actief kandidaten via relevante Social Media kanalen (zoals LinkedIn), voert sollicitatiegesprekken, bouwt actief aan talentpools en denkt mee in procesverbeteringen van bijvoorbeeld de Candidate Experience. Daarnaast zorg je voor een optimale onboarding van nieuwe collega’s. En zorg je ervoor dat kandidaten ons nu en in de toekomst weten te vinden door de juiste kanalen (o.a. jobboards) in te schakelen en te beheren.

Learning & Development

De carrière en persoonlijke ontwikkeling van onze IT professionals staan centraal. Je voert regelmatig coaching en performance gesprekken (fieldmanagement) met de IT professionals op locatie. Je coacht, begeleidt en adviseert hen op het gebied van ambities en opleiding (IT kennis én soft skills), peilt de mate van uitdaging in hun huidige project en voert feedbackgesprekken met hun opdrachtgever op gebied van prestaties, aansluiting en persoonlijke ontwikkeling.

Employer Branding

Binding en het behoud van onze professionals (retentiemanagement) is tevens een belangrijk focuspunt voor jou binnen deze functie. Vanuit dit oogpunt werk je samen met je Marketing- en HRM-collega’s aan Employer Branding. Jij kent als geen ander de wensen en behoefte van onze (potentiële) medewerkers en weet dit te vertalen in concrete adviezen in het verbeteren van bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden, de invulling van events en in zowel onze interne, als externe uitstraling.

Asking IT

Je weet vanuit ervaring dat recruitment in de huidige markt een gezonde dosis creativiteit, doorzettingsvermogen en ondernemerschap vraagt. Daarnaast snap jij dat er voor persoonlijke ontwikkeling niet één standaard is, maar dat iedereen hierin andere behoeften heeft wat maatwerk vereist. Jij weet hoe je moet bouwen, zit vol ideeën, bent pragmatisch, daadkrachtig en een echte teamplayer.

Verder vragen wij:

 • Aantoonbaar Hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 jaar ervaring in de richting van Human Resource Management (HRM), binnen het recruitmentvak en/of soortgelijk;
 • affiniteit met of interesse in de IT branche (pré);
 • een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week (36 of 40 uur per week is tevens mogelijk);
 • dat je binnen een straal van 1 uur reistijd vanaf onze hoofdlocatie (Staphorst) woont (thuiswerken is uiteraard mogelijk).

Providing IT

Wanneer jij ons team als Recruiter & Learning Specialist komt versterken, kom je terecht in een team waar de sfeer en energie uitnodigt om het beste in jezelf naar boven te halen. Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden (persoonlijk opleidingsbudget);
 • Een fijne werkplek met uitstekende faciliteiten;
 • Dagelijks een heerlijke gratis lunch verkrijgbaar op kantoor;
 • Flexibiliteit en vrijheid in werktijden en -locatie;
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng;
 • Een betrokken werkgever (platte organisatiestructuur met korte lijnen);
 • Ambitieuze, professionele, gezellige en hardwerkende collega’s;
 • 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband);
 • Moderne pensioenregeling;
 • Bonusregeling;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een informele, dynamische omgeving;
 • Beschikking over een auto voor jouw externe afspraken.

Spreekt deze vacature jou aan?  Klik op onderstaande knop ‘solliciteren’ of bel bij vragen Harry Voss via 06-23465519. We komen graag met je in contact. Ook bij twijfel nodigen wij jou uit te reageren. Op basis van jouw wensen en competenties kijken we graag samen met jou wat we voor elkaar kunnen betekenen. Graag tot snel!

Referentienummer 1386