Talent Acquisition Lead (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ouderkerk aan de Amstel zoekt Greenmonkeys B.V. een Talent Acquisition Lead.

Over het bedrijf

Deze retail ondernemer heeft veel aandacht voor de vitaliteit en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Hierbij staan een fijne samenwerking en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Talent Acquisition Lead.

Over de functie

Als Talent Acquisition Lead ben jij dé collega als het aankomt op het aantrekken van nieuw talent. Als eigenaar van het vacatureproces, ben jij volledig in de lead. Je adviseert over en beheert het gehele proces waarbij je het talent acquisition team aanstuurt en het budget niet uit het oog verliest. Als geen ander weet jij hoe je de wervingsvraag door vertaalt naar de praktijk en recruitment projecten naar een positief einde kan leiden.

Hiervoor zoeken ze een overtuigende, betrokken en loyale Talent Acquisition Lead. Iemand met leidinggevende ervaring en ervaring op het gebied van digitale media en die de arbeidsmarkt en relevante trends door en door kent. Verder onderneem je snel acties en ben je doortastend.

Ben jij gewoonweg gepassioneerd over het bouwen van een organisatie met behulp van haar mensen zodat het recruitmentproces voor kandidaten en collega’s een aangename ervaring wordt? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Relevante HBO diploma 
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke recruitment functie
  • Energiek, kritisch, proactief en positief
  • Het vermogen om zelfstandig accuraat te werken en flexibel te zijn
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Moderne werkplek
  • Diverse en creatieve lead rol met veel verantwoordelijkheden
  • Werken met een ambitieus en hecht team van gedreven professionals
  • Eigen invulling en ideeën worden zeer gewaardeerd

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1260

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.