Adviseur wet- en regelgeving zorgadministratie (0,3 FTE m/v)

Introductie

TTS kiest voor herkenbare vacatures op onze vacaturesite.
Greenmonkeys helpt TTS bij het voorselecteren van geschikte kandidaten.

Uiteraard staat het iedereen vrij rechtstreeks te solliciteren bij TTS, maar het heeft de voorkeur om eerst contact met Greenmonkeys op te nemen.

TTS is een vernieuwende speler in de markt van software en dienstverlening op het gebied van registratie, verantwoording en declaratie voor de zorgsector.
Het TTS team is divers en levert gezamenlijk een inspanning die de complexiteit van wet en regelgeving in de zorg, eenvoudig maakt.

De markt waarin TTS zich begeeft, is volop in vernieuwing. Dit biedt mogelijkheden voor aanpakkers die een visie hebben of willen ontwikkelen op de zorg van morgen.

Over de functie

Jij bent op de hoogte van alle relevante wet-en regelgeving op het gebied van zorgregistratie-, -administratie en -declaratie in alle voor Care2Declare relevante sectoren. Je zorgt ervoor dat de kennis ons bedrijf binnenkomt en tijdig wordt gedeeld met collega’s en klanten. Hiervoor bezoek je regelmatig netwerkbijeenkomsten (OIZ, Zorginstituut Nederland) en deelt de relevante wijzigingen met de interne organisatie. Jij weet hierbij goed te bepalen wat de impact is voor onze business, inclusief mogelijke kansen of risico’s. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, zowel intern als extern en bewaakt deadlines en jaarkalender. Daarnaast kunnen collega’s en klanten bij jou terecht met al hun vragen over wet- en regelgeving.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Service- en resultaatgericht;
  • Uitstekende;
  • Kennis van zorgadministratie en -declaratieprocessen (Wlz, Wmo, Zvw, Jw, PGB eb DBC).

Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei.

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!
Gerhard Veringa
06 83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Bezoek de website van TTS

Referentienummer:154