Artificial Intelligence (AI) Engineer (m/v)

Introductie

ICT vacature in Heerenveen / Nederland (24-40 uur per week)

Wij zoeken iemand die van jongs af aan geïnteresseerd is in alles wat innovatie ademt en de wereld van morgen gaat vormen. Met je wiskundeknobbel en goed gevoel voor IT ben je al bekend geraakt in de wereld van computer techniek voordat je überhaupt aan een studie begon. Inmiddels heeft Artificial Intelligence (Kunstmatige Intelligentie) geen geheimen meer voor je, maar ben je er ook nog lang niet op uitgekeken en sta je te popelen om een volgende stap in jouw AI carrière te nemen; misschien wel als AI Engineer bij Nimble.

Wat je precies gaat doen, dat is nog niet in beton gegoten. Jouw rol gaat zich vormen aan de hand van je kennis, vaardigheden en ambities. Bij Nimble draait alles om procesoptimalisatie door automatisering en digitalisering om daarmee organisaties te helpen ontwikkelen naar data gedreven processen en een mindset van continue verbetering. AI heeft daar een groeiend aandeel in en in die vraag ga jij met je collega’s voorzien en het verder ontwikkelen.

Aangezien het een redelijk zelfstandige functie betreft moet je het leuk vinden om in een klein team aan projecten te werken en daarbij ook zelf initiatief te nemen in het oppakken werkzaamheden. Met je ondernemende geest vind je het ook leuk om je ideeën te pitchen bij je collega’s. Je bent op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en weet ze te vertalen naar implementatie in bestaande systemen. Daarbij kun je goed meedenken met je opdrachtgever en daarbij ook een adviserende rol aannemen.

Verder beschik je over goed ontwikkelde analytische vaardigheden, innovatief en creatief denkvermogen, heb je klant- en oplossingsgerichte werkhouding en ben je bereid hier en daar een stap harder te zetten wanneer dat nodig is. Daarnaast vinden we het leuk als je, net als wij, ook houdt van gezelligheid en af en toe een sociale activiteit naast het werk.

Gevraagde ervaring

  • Het zou mooi zijn als je beschikt over de volgende kennis en ervaring:
  • Kennis van systemen zoals Python, SQL, C/C++, Java, etc.
  • Aantoonbare ervaring in programmeren, machine learning, algoritmes, data mining, process mining, etc.
  • HBO-master of WO diploma in de richting van Artificial Intelligence / Kunstmatige Intelligentie, of vergelijkbaar.
  • 24-40 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
  • Uitstekende beheersing Nederlands en Engels.

Wat wij bieden
Wanneer je bij Nimble gaat werken dan kom je terecht in een jong en bruisend team van slimmeriken die naast hard werken ook de successen goed weten te vieren met elkaar. Daar bovenop heb je bij ons de vrijheid om je tijd naar eigen inzicht in te delen, mag je vanuit huis werken en heb je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Vanzelfsprekend krijg je naast een mooi salaris ook reiskostenvergoeding, vakantiegeld en betalen we een deel van je pensioen.

Wat we doen? Dat is zeer divers en juist die diversiteit moet jou aanspreken. Wij zijn een business consultancy club met diepgaande en brede kennis van verschillende technologieën, zoals o.a. RPA, AI en low-code business platformen, die oplossingen creëert op het gebied van procesoptimalisatie door automatisering en digitalisering.
Onze scope is heel breed. Denk bijvoorbeeld aan klanten in healthcare, overheid, handelsbedrijven, automotive, productie; we hebben geen voorkeur en gaan geen uitdaging uit de weg. Sterker nog, onze drijfveer is om het establishment uit te dagen en het beter te doen!

Samen met onze klanten gaan we op zoek naar toegevoegde waarde door de cultuur, werkprocessen en mate van digitalisering aan te pakken en te verbeteren. Iedere klant is uniek, we doen niet steeds hetzelfde trucje. Wel is de rode draad altijd het verbinden van mensen, processen en systemen met een focus op continue verbetering.

Spreekt jou dit aan? Ben je in staat om mensen en bedrijfsprocessen snel te doorgronden en snap je wat de wereld van digitalisering te bieden heeft of wil je dat leren? Dan moeten we zeker kennismaken.

Details
Heb je nog vragen of wil je eerst even horen hoe wij klinken, bel dan met Marco van Pijkeren op 0627074766.

Ben je enthousiast over deze vacature en zit je in gedachten al bij ons aan tafel? Laat ons dan niet langer in spanning en solliciteer via het formulier hieronder. We zijn benieuwd naar jou en naar hoe jij Nimble nog beter en leuker kunt maken.