Greenmonkeys werft voor GrandVision

ASB Developer (m/v)

Introductie

GrandVision Benelux is onderdeel van GrandVision N.V. Met meer dan 650 winkels van de formules Pearle Opticiens en Pearle Studio is GrandVision Benelux marktleider op het gebied van optiek. Op het Support Office in Soesterberg bevindt zich ook de IT Afdeling, waar het IT Development Team onderdeel van uitmaakt. Het huidige Development Team bestaat uit 4 personen en kan niet wachten om jou te verwelkomen als ASB Developer voor Project SeeNeo!

Onze cultuurwaarden DO DARE CARE vertegenwoordigen wie we zijn en waar we met elkaar voor staan. Houd jij er van om hoge kwaliteit te leveren en jezelf en het bedrijf voortdurend verder te ontwikkelen? Dan leren we je graag beter kennen!

DO – Be passionate, work hard and make it happen!

Als ASB Developer maak je deel uit van een enthousiast en gedreven development team, bestaande uit 4 personen. Jij bent de Developer met ervaring die daarbij ook de collega’s weet mee te nemen op een innovatieve reis van nieuwe technologie. Je gaat specifiek werken voor een groot project, SeeNeo

In het SeeNeo project maken we het Point-of-Sales systeem (oftewel de software die in de winkels draait) van GrandVision Frankrijk geschikt voor de Benelux. Dat betekent onder andere dat we de ASP.NET applicatie porten naar containers in Azure en dat we de koppeling tussen de POS en onze back-end via de ASB laten lopen. De ASB is onze systeem-bus die gebaseerd is op (o.a.) Azure Functions, Azure Service Bus en CosmosDB.

De werkzaamheden waar we jouw kennis en ervaring graag voor inzetten zijn met name:

 • Het bouwen van nieuwe microservices op basis van Azure Functions
 • Het inrichten van pipelines in DevOps om SeeNeo uit te rollen naar Azure Container Apps
 • Het overleg met Franse collega’s via Teams en on-site bij Parijs
 • Meedenken over de volgende stappen die we in onze architectuur willen gaan nemen
 • Het bewaken en onderhouden van de data-stromen, het beantwoorden van informatie vragen, en zoeken naar oorzaken van omgevingsproblemen.

Zo is de regie op de end2end integratie en daarmee de continuïteit van de organisatie in eigen beheer. De ASB is het hart van de organisatie aan het worden!

Een schaalbare en stabiele omgeving kun je natuurlijk alleen maar inrichten met DevOps en CI/CD, dus jouw ervaring daarmee wordt ook zeker op prijs gesteld! Buiten het eigen development team werk je veel samen met diverse andere collega’s en teams van de IT afdeling zoals Infrastructure & Operations, de Solution Architect én diverse externe leveranciers van de microservices.

DARE – Guts and glory!

Als ideale kandidaat voor de rol van ASB Developer beschik je over een flinke dosis kennis en ervaring. Je beschikt in ieder geval over een relevante hbo opleiding, aangevuld met werkervaring met diverse Azure component/services en het oplossen van integratie vraagstukken met .NET.

Je weet hoe je klantvragen om kunt zetten naar oplossingen, zowel op technisch als op functioneel vlak en je deelt je kennis en ervaring graag met je collega’s.

Als persoon ben je toegankelijk, proactief, pragmatisch, flexibel, stressbestendig en oplossingsgericht.

Herken jij jezelf in dit profiel en spreekt het jou aan om hoge kwaliteit software te maken met de nieuwste technieken? Dan maken we graag kennis met jou!

CARE – Together we create the best employee and customer experience!

In ruil voor jouw enthousiasme, kennis en ervaring bieden wij jou graag de mogelijkheid om je ambities verder vorm te geven in een uitdagende en verantwoordelijke functie met impact op de organisatie:

 • Je krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen in een dynamische en succesvolle retailorganisatie die sterk in beweging is;
 • Je werkt samen met getalenteerde en enthousiaste collega’s die gedreven zijn om de organisatie, haar formules en merken vanuit hun vakgebied naar een hoger niveau te tillen en jij levert je bijdrage aan de verdere professionalisering van IT Development;
 • Je komt te werken in een prettige werkomgeving met een informele bedrijfscultuur waar de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers voorop staat; Je kunt gebruikmaken van bijvoorbeeld ons fietsplan, sportabonnementen, online yogalessen en onbeperkt fruit op kantoor;
 • Je werkt deels vanuit huis en deels vanaf het kantoor in Soesterberg.

En qua arbeidsvoorwaarden?

 • Een salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Een jaarlijkse bonus van maximaal 10%;
 • Laptop en telefoon;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Een uitstekende pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering en korting op privé verzekeringen;
 • En ….. je mag ieder jaar gratis een bril of contactlenzen uitzoeken en ook jouw familie en vrienden kunnen profiteren van de Vriendenkorting!

Vragen?

Voor meer specifieke informatie: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Bezoek de website van www.werkenbijgrandvision.nl

Referentienummer 1339