Azure Service Bus Expert (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Amersfoort zoekt Greenmonkeys BV. een Azure Service Bus Expert (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve software producten. Hierbij staan ​​technische kennis, kwaliteit en toegankelijkheid hoog in het vaandel. In verband met groei van deze onderneming is er plaats voor een Azure Service Bus Expert.

Over de functie

Als Azure Service Bus Expert ben je samen met je collega-beheerders onder andere verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe microservices en het inrichten van pipelines. Als geen ander bewaak en onderhoud jij de data-stromen en zoek je naar oorzaken en oplossingen van omgevingsproblemen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en proactieve Azure Service Bus Expert. Je hebt goede ervaring en feeling met de betreffende technieken. Verder houdt je van afwisseling in je werkzaamheden en vindt je het leuk om met een klein team van Azure-specialisten aan de slag te gaan.

Ben jij die ambitieuze en resultaatgerichte ASB Expert? Laat een berichtje ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een afgeronde HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring met Azure en .NET
  • Leergierig, gespecificeerd en communicatief
  • Passie voor het vak
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief
  • Afwisselende en uitdagende senior functie
  • Moderne werkplek met kundige, hulpvaardige en inspirerende collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1342

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.