Business Developer (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Business Developer voor een opdrachtgever in Geldrop (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve en bedrijfsspecifieke softwareprodukten. Kwaliteit en functionaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Business Developer.

Over de functie

In de rol van een Business Developer heb je de taak om nieuwe zakelijke mogelijkheden te herkennen en tot stand te brengen, met als doel de expansie van dit bedrijf te bevorderen. Je fungeert als schakel tussen diverse betrokken partijen, met als einddoel het analyseren van zowel de commerciële, technische, als financiële kant.

Voor deze functie zijn ze op zoek naar een creatieve en vooruitstrevende Business Developer met leidinggevende vaardigheden. Een persoon die uitblinkt in overtuigingskracht en een brede expertise heeft in relevante technologische en bedrijfskundige domeinen die noodzakelijk zijn voor het leiden en coördineren van technische procedures

Ben jij in staat om nieuwe kansen in de markt te ontrafelen en beschik je over een ondernemende visie met betrekking tot een doeltreffende werkstrategie? Aarzel dan niet om Greenmonkeys te contacteren. Wij delen graag meer informatie met je over deze boeiende functie die beschikbaar is bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • Een HBO/WO-diploma met een nadruk op technische competenties
 • Aanzienlijke en meetbare werkervaring met leiderschapskwaliteiten
 • Ervaring met Software as a Service (SAAS) oplossingen
 • Weerbaar en vastberaden
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel gesproken als geschreven vorm

Wat krijg je ervoor terug

 • Een competitief salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Boeiende kansen voor carrièregroei
 • Een gevarieerde en verantwoordelijke functie
 • De mogelijkheid om jouw eigen ideeën in te brengen, veel autonomie en vrijheid
 • Een toegewijde organisatie waar passie de drijvende kracht is achter het werk
 • Professionele laptop en zakelijke telefoon ter beschikking

Voor meer informatie over deze interessante baan bij jou in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1682

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!