Business Intelligence Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Groningen zoeken wij een Business Intelligence Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van slimme, praktische en innovatieve IT-oplossingen. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ambitieuze BI Developer.

Over de functie

In deze medior rol ga je als Business Intelligence Developer aan de slag met het bouwen en beheren van de datawarehouse. Je bent de cruciale schakel tussen business en IT. Dankzij jouw kennis en inzicht kun je strategie en beleid vertalen naar BI oplossingen. Verder ben je bezig met de continue ontwikkeling van de applicatie en ben je nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen hiervan.

Je gaat werken met de allernieuwste technieken en samen met de opdrachtgever werk je aan gerichte informatie.

Ben jij die ervaren BI Developer die klantgericht werkt, met een groot oplossingsvermogen en een nieuwsgierige instelling? Heb jij passie voor data? Dan heb jij de juiste eigenschappen voor deze interessante job! Laat een berichtje bij ons achter en we helpen je graag verder!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch component
  • Ruime aantoonbare werkervaring als BI Developer
  • Communicatief sterk vaardig en pragmatisch
  • Ambitieus en leergierig
  • Positieve instelling

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Voldoende opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden
  • Functie met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 528

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.