Consultant ECD (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Eemnes zoekt Greenmonkeys een ECD Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het aanbieden van innovatieve software produkten. Hierbij staan kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een ECD Consultant.

Over de functie

Hier ga je als ECD Consultant aan de slag met het ondersteunen van jouw klanten bij hun dagelijkse administratieve processen. Je weet hierbij als inhoudelijke expert als vraagbaak te fungeren voor zowel jouw klanten als de interne stakeholders. Je weet op een professionele manier escalaties af te handelen en neemt hierin de verantwoordelijkheid om jouw klanten weer tevreden te stellen. Ook het leveren van verbetervoorstellen, het testen van de zorgprocessen en het uitvoeren van functioneel applicatiebeheer behoort tot jouw veelzijdige takenpakket.

Hiervoor zoeken ze een ervaren ECD Consultant. Iemand met kennis en ervaring van 1 of meerdere ECD’s en met een sterke affiniteit met de zorgsector. Daarnaast ben je op de hoogte van de huidige ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je maakt je nieuwe opdrachten en klantomgevingen snel eigen en krijgt energie van de wisselende werkzaamheden.

Ben jij die doorgewinterde problem solver en word je enthousiast van het delen van jouw technische kennis? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Relevante HBO/WO diploma
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Resultaat- en klantgericht, analytisch en zelfstandig
  • Sterke communicatieve vaardigheden waarmee je in- en extern draagvlak kunt creëren
  • Je kunt snel schakelen en weet de juiste prioriteiten te stellen

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veelzijdig takenpakket, wisselende werkzaamheden
  • Ruimte voor eigen ideeën en inbreng
  • Moderne werkplek
  • Werken met een team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1359

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!