Coördinator Services (m/v)

Introductie

TTS kiest voor herkenbare vacatures op onze vacaturesite.
Greenmonkeys helpt TTS bij het voorselecteren van geschikte kandidaten.

Uiteraard staat het iedereen vrij rechtstreeks te solliciteren bij TTS, maar het heeft de voorkeur om eerst contact met Greenmonkeys op te nemen.

TTS is een vernieuwende speler in de markt van software en dienstverlening op het gebied van registratie, verantwoording en declaratie voor de zorgsector.
Het TTS team is divers en levert gezamenlijk een inspanning die de complexiteit van wet en regelgeving in de zorg, eenvoudig maakt.

De markt waarin TTS zich begeeft, is volop in vernieuwing. Dit biedt mogelijkheden voor aanpakkers die een visie hebben of willen ontwikkelen op de zorg van morgen.

Over de functie

De coördinator services is verantwoordelijk voor een optimale klantbeleving van de gebruikers van Care2Declare. Care2Declare is vernieuwende software, gebruikt voor de registratie, verantwoording en declaratie van zorg in de caresector. Wij leveren dit aan zowel zorgaanbieders als business partners. Jouw grootste doel is om – samen met je team van productspecialisten en supportmedewerkers – de klantbeleving te optimaliseren. Dit realiseer je door de doorlooptijd en opvolging van binnenkomende meldingen te bewaken en te zorgen voor een optimale kennisdeling van de software, zowel intern als extern. Daarnaast heb je regelmatig contact met de key-accounts. Je werkt nauw samen met Ontwikkeling en het Sales-team om de klanten altijd de perfecte oplossing te bieden. Kerntaken zijn o.a.het begeleiden en coachen van collega’s op het gebied van kwaliteit, kennis en klantcontact, het analyseren en prioriteren van meldingen. Actief bijdragen aan het beantwoorden van klantvragen en oplossen van meldingen. Periodiek rapporteren aan het Management Team over de resultaten en trends op de Servicedesk.

Functie-eisen

  • MBO+/HBO opleiding;
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Gevoel voor commercie,resultaat en klantgericht;
  • Kennis van zorgadministratie en -declaratieprocessen (Wlz,Wmo,Zvw,Jw,PGB en DBC) is een pre.

Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei.

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!
Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Bezoek de website van TTS

Referentienummer:151