Data Management Expert (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Elburg zoekt Greenmonkeys B.V. een Data Management Expert (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het leveren van dienstverlenende activiteiten op het gebied van IT systemen en netwerken. Klantgerichtheid en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Data Management Expert.

Over de functie

Als Data Management Expert ga je aan de slag met het verzamelen en analyseren van beschikbare IT gerelateerde data. Daarnaast informeer en adviseer je je collega’s over de status van de technische omgeving van hun klanten. Verder onderhoud je goede contacten met alle belanghebbenden en denk je mee over verbetering van de managementprocessen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en doortastende Data Management Expert met een scherp oog voor datakwaliteit. Je houdt van aanpakken en bent niet bang om ideeën naar buiten te brengen en te bespreken.

Vind jij het leuk om te puzzelen met grote datasets? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare relevante werkervaring in een IT gerelateerde omgeving
  • Ervaring met o.a. Cisco en het verbeteren van management processen
  • Zelfstarter, teamplayer, ondernemend en servicegericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
  • Fijne werkplek met gedreven collega’s
  • Thuiswerk mogelijkheden
  • Uitdagende en afwisselende functie bij een vooraanstaande opdrachtgever

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1175

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of uitgesteld.