Data Specialist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Wijhe  zoekt Greenmonkeys B.V. een Data Specialist (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke software producten. Kwaliteit en functionaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een gemotiveerde Data Specialist.

Over de functie

De data wereld is voortdurend aan verandering onderhevig en jij als Data Specialist vindt het leuk om deze ontwikkelingen nauwlettend te volgen. Voor dit bedrijf zoeken we daarom een Data Specialist die data gaat prepareren en verrijken zodat jouw collega’s uit het scrumteam deze data optimaal kan gebruiken voor onder andere dashboards en analyses. Jij bent de drijvende kracht achter de creatieve oplossingen die vraagstukken uit de dagelijkse bedrijfsvoering aanpakt.

Hiervoor zoeken ze een creatieve, accurate en resultaatgerichte Data Specialist. Iemand met een positieve uitstraling. Je bent betrokken en loyaal en oprecht goed in wat je doet. Als geen ander wordt jij enthousiast van een cultuur van continu verbeteren en draag je daar graag zelf actief aan bij.

Is jouw passie om data te vertalen naar innovatieve inzichten? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

 • Afgeronde HBO opleiding met een sterk technisch component
 • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met SQL Server, Tableau, Power BI, Agile
 • Goede communicatieve vaardigheden en analytisch
 • In bezit van een gezonde dosis fascinatie voor data
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan
 • Gemotiveerde collega’s
 • Dynamische werkomgeving
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1145

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.