Database Specialist (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Hattem zoeken wij een Database Specialist (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke software producten. Kwaliteit en functionaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Database Specialist.

Over de functie

Hier ga je als Database Specialist aan de slag met het inrichten en installeren van databases en patches én het controleren van de back-ups. Ook het automatiseren van de processen, het werken aan de doorontwikkeling en optimalisatie van de apps behoort tot jouw veelzijdige werkzaamheden. Je hebt passie voor data en hebt de drive om jezelf te blijven ontwikkelen in deze technische rol. Als geen ander heb jij de eigenschappen van een zelfstarter. Iemand die de werkzaamheden adequaat weet in te plannen, maar daarin ook weer snel weet te schakelen.

Hiervoor zoeken ze een oplossingsgerichte, nauwkeurige Database Specialist met ervaring met grote SQL Server databases en kennis van Power BI & Tableau. Verder ben je een proactieve, creatieve en vooruitstrevende collega die graag zijn of haar kennis deelt.

Heb jij een flexibele instelling en durf je initiatief te tonen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • Afgeronde opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met database koppelingen en migraties
  • Klant- en servicegerichte instelling, betrokken en loyaal
  • Communicatief sterk vaardig
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Verantwoordelijke en afwisselende functie
  • Werken in een team van gedreven professionals
  • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1084

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.