Designer/Animator animatiefilms (m/v)

Introductie

Ben je op een punt in je leven dat je klaar voor een nieuwe uitdaging? Ben je niet bang om een gokje te wagen? Ben je een groot fan van animatiefilms als Inside Out, Ice Age, Frozen of Trolls? Misschien zijn wij dan opzoek naar jou!

De fantasiewereld van kinderen hoeft, als je het ons vraagt, niet alleen maar een fantasie te zijn! Wij maken deze wereld werkelijkheid door middel van het maken van (tv) series en animatiefilms.


Wij zijn opzoek naar iemand die grenzen kan verleggen, buiten de lijntjes denkt en die niet vindt dat dromen alleen voor kinderen is. Een altijd positieve, enthousiaste en ambitieuze man of vrouw die een kei is in het maken van animaties maar ook graag verder wil ontwikkelen binnen het film maken. Het is belangrijk dat je hier aantoonbare ervaring mee hebt maar nog belangrijker is dat je bereid bent om jezelf 2 dagen in de week extra uit te dagen, het leuk vindt om zelf dingen uit te zoeken en te ondernemen en nooit opgeeft.


Dit nieuwe animatiestudio die de concurrentie wil en durft aan te gaan met de grootste animatiestudio’s van de wereld. Denk je dat dit niet realistisch is? Reageer dan niet. Droom je met ons mee en ben je in staat alles te geven om deze droom werkelijkheid te maken? Reageer dan snel want dan kunnen we niet wachten om jou te ontmoeten!

Interesse?

Neem contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent!

Harry Voss
06 83947955
Referentienummer: 293