Digital Designer (m/v)

Introductie

DIGITAL DESIGNER (M/V)

Digital designer met dosis Right Amount of Weirdness

Krijg jij een puntneus van saaie, standaard designs? Word jij enthousiast van creatieve en gebruiksvriendelijke webdesigns en ben je communicatief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Right Amount of Weird werkt elke dag vanuit Harderwijk een jong team met veel enthousiasme en lef om het web mooier en leuker te maken. We zoeken een parttime/fulltime (32-40 uur) digital designer die ons team komt versterken.

CREATIEVE DESIGNS

Beeld vertelt een verhaal
Wij geloven in de kracht van beeld, kleur en typografie om een verhaal te vertellen. Een verhaal dat wat losmaakt bij de bezoeker. Een verhaal waar de klant zich helemaal in herkent. Als designer vertel jij het visuele verhaal van een klant. De juiste sfeer neerzetten met kleuren, sterke typografie en goede beelden kiezen zijn essentieel. Daarnaast natuurlijk met een goede dosis creativiteit met the right of weird!

KORTE LIJNEN

Beeld, woord en techniek versterken elkaar, daarom zul je nauw samenwerken met de andere teamleden. Zo zorgen we samen voor het beste resultaat. Ook zul je contact hebben met klanten om met hen samen te sparren over hun verhaal, hun klanten en wat ze willen bereiken. We zijn benieuwd naar jouw inbreng zodat we een project nog gebruiksvriendelijker en creatiever maken.

USER EXPERIENCE EN MOBILE FIRST

Trigger die bezoeker
Een websitebezoeker de best mogelijke ervaring geven, dat is altijd ons doel. Vindt een bezoeker wat hij zoekt? Wordt zijn oog naar de juiste plekken getrokken? Wordt zijn aandacht vastgehouden? Dit zijn allemaal vragen waar jij je mee bezig houdt als je een design maakt en spart met de klant en collega’s.

Mobile first
Wij werken altijd mobile first. Ook in het design besteden we veel tijd aan het mobiele ontwerp en dat is ook (vrijwel) altijd ons startpunt.

GOEDE SAMENWERKING MET COLLEGAE EN KLANT

Communication is key
Communicatie is de basis voor een goede samenwerking. Met collega’s en met klanten. Als designer ben je een belangrijke vertaler van je designs naar je collega’s. Je overlegt met hen wat je ideeën zijn en hoe ze technisch opgelost worden. Ook heb je regelmatig overleg met klanten en ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen.

We vinden het belangrijk om duidelijk en concreet te zijn, zonder met “vacature dooddoeners” te gooien ;-). Daarom geven we je 5 hele concrete dingen je van ons mag verwachten

DIT KRIJG JE BIJ ONS

5 concrete punten
1. Een ontspannen werkplek in het super duurzame kantoor green offices. Ook is er altijd ruimte voor de nodige humor en gezelligheid
2. Feedback op je werk
3. Uitdagende projecten
4. Tijd en ruimte om gedachten uit te wisselen met elkaar
5. De kans om je te ontwikkelen via webinars/seminars

Ook verwachten we 5 dingen van jou (voor wat, hoort wat ). Zo weten we allebei wat we van elkaar mogen verwachten.

DIT VRAGEN WIJ AAN JOU

5 concrete punten
1. Aantoonbare ervaring met webdesign en user experience design (UX)
2. Jij hebt een eigen visie op het designen van websites en webapplicaties en leert ons daar maar wat graag iets over bij
3. Je bent sociaal, proactief, je bent communicatief en een goede sparringpartner voor collega’s en klanten
4. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen
5. Je draait je hand niet om last-minute verzoeken van klanten en het opleveren volgens deadlines.

KOM JE EEN KOP KOFFIE BIJ ONS DRINKEN?

Denk je dat wij bij jou passen?
Stuur ons dan snel een mail. Voeg als bijlage je CV toe en wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een goede bak koffie (of thee) om elkaar te leren kennen!

PS: Ervaring met de volgende technieken/CMS systeem is geen must, maar wel van toegevoegde waarde:
* WordPress
* HTML
* CSS