Documentalist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Amersfoort zoekt Greenmonkeys B.V. een Documentalist (m/v)

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever streeft ernaar om zorgverleners zoveel mogelijke administratieve rompslomp uit handen te nemen. Zorgverleners moeten zich immers kunnen focussen op hetgeen wat alleen zij kunnen: mensen beter maken! In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Documentalist.

Over de functie

Hier ga je als Documentalist, samen met je collega’s uit het R&D team, aan de slag in een hoogwaardige omgeving waarin je snel en efficiënt aan je informatie komt. Als Documentalist bundel en organiseer je de juiste informatie om de eindgebruikers te informeren over de vele softwaremogelijkheden. Jouw doel is om het proces van documentatievoorziening zo helder en toegankelijk mogelijk te maken.

Hiervoor zoeken ze een Documentalist die ervaring heeft met het opzetten en onderhouden van documentatiesystemen op het gebied van softwareproducten. Je bent een sterk analytische denker, nieuwsgierig van aard, kritisch en onderzoekend ingesteld. En als je ook nog Duits en/of Frans spreekt dan is dat helemaal mooi meegenomen!.

Ben jij communicatief sterk vaardig én technisch onderlegd? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO opleiding met een sterk grafisch of technisch accent
  • Ervaring met JIRA, Help & Manual
  • Sterk technisch inzicht en behoud over het complete dossier
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Vlotte pen, nauwkeurig en zelfstandig

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Alle technische uitdagingen die je maar kan wensen
  • Afwisselende werkzaamheden, geen dag is hetzelfde
  • Prettige werkomgeving met gedreven professionals
  • Gemotiveerd team

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 795

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.