Dynamics 365 Consultant (m/v)

Introductie

Voor een innoverende opdrachtgever in Utrecht zoeken wij een ervaren Dynamics 365 Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever is specialist in het leveren van diensten op het gebied van strategie, ontwerp, bouw en implementatie van diverse bedrijfskritische systemen. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een ruim ervaren Dynamics 365 Consultant.

Over de functie

Als Dynamics 365 Consultant ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor alle stappen van het implementatieproces. Je bent het aanspreekpunt bij de klant tijdens het proces en helpt hen tot alle processen volledig zijn geïmplementeerd en uitgezet.

Hiervoor heb je ruime ervaring opgedaan met Dynamics 365. Daarbij heb je oog voor kwaliteit van je eigen werk én dat van je collega’s. Je neemt je verantwoordelijkheden serieus en volgt nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet. Deze kennis zet jij om in adviezen, die je naar anderen kunt uitdragen en beargumenteren. Dat is jouw toegevoegde waarde. Hierdoor wordt jouw invloed groter en merkbaar.

Je bent een echte zwaar ervaren Consultant, collega’s kunnen bij jou hun vak-gerelateerde vragen stellen en je bent tevens hun sparringpartner.

Kom jij deze interessante sleutelpositie vervullen? Laat dan je CV bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze uitdagende job!

Wat breng je mee

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Ruime aantoonbare ervaring met MS Dynamics 365 in een soortgelijke functie
  • Analytisch, loyaal en zelfverzekerd
  • Procesmatig kunnen werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Prima salaris en dito arbeidsvoorwaarden
  • PC en auto van de zaak
  • Diverse mogelijkheden om te leren, groeien en jezelf te blijven ontwikkelen
  • Fijne werkplek met een team van gedreven professionals
  • Verantwoordelijke en uitdagende functie

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 408

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.