Ervaren Test Engineer (m/v)

Introductie

Voor een innoverende opdrachtgever in Amersfoort zoeken wij een Ervaren Test Engineer (m/v).

Jouw nieuwe werkgever?

Ze produceren hier marktspecifieke producten en omdat er in de verschillende landen zoveel maatwerk is hebben ze korte lijntjes met kun klanten. Duurzaamheid en innovatie staan hier hoog in het vaandel. Wanneer een klant een vraag heeft staan zij voor ze klaar met concrete en volledige oplossingen.

Dit heeft ervoor gezorgd dat ze zo’n groei hebben meegemaakt dat de Nederlandse markt niet groot genoeg meer voor ze is. Daarom hebben ze ook hun stappen in het buitenland gezet en hier hebben ze samenwerkingsverbanden met meerdere, toonaangevende partijen.

Wat ga je doen?

De ICT oplossingen die ze hier ontwikkelen worden door diverse bedrijven gebruikt. Het is dan ook belangrijk dat deze software op-en-top in orde is. En daar help jij als ervaren Test Engineer enorm aan mee. Jij bent namelijk de last line of defence in het developmentproces. Met jouw team bepaal je de manier van aanpak en voert de testcases uit. Om ervoor te zorgen dat je precies weet wat de gebruiker met de software doet, help jij als Test Engineer om de userstories duidelijk te krijgen.

Stilstaan is achteruit gaan, dat weten ze hier, maar dat weet jij ook. Daarom zoek jij altijd de uitdaging om de complexe architectuur onder de knie te krijgen en naar een nog hoger niveau te tillen. Voor deze functie is het belangrijk dat je onder andere ervaring hebt met Jubula, SOAP UI, Testcomplete, Specflow en Testsafe. En je beheerst C# of JAVA.

Heb jij als ervaren Test Engineer het in je om op niveau mee te praten over requirements, processen en business waarde? Dan zien we je CV graag tegemoet!

Functie eisen

  • HBO diploma Informatica met 3 jaar aantoonbare werkervaring
  • Certificering van TMAP/ISTQB/Agile Testing
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Leergierig
  • In bezit van rijbewijs B

Wat krijg je ervoor terug

  • Een uitdagende functie bij een leuke, open, innovatieve werkgever
  • Informele werksfeer
  • Een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer: 358