Front-end Developer/UI-Designer (m/v)

Introductie

Altijd al willen werken aan een maatschappelijk relevante propositie, die technisch vooruitstrevend is, en waarvoor jouw goede ideeën nodig zijn om te kunnen blijven groeien? Dan komen we graag met je in contact om de gebruikerservaring van onze innovatieve zorgdeclaratieoplossing verder te verbeteren.

Vacature: front-end developer / ui-designer (m/v) 24-40 uur p/w.

Over de functie
Met behulp van technologie de zorg beter maken! Dat is waar we bij Care Expert al 30 jaar iedere dag ons uiterste best voor doen. We hebben een rijke historie aan succesvolle innovaties waarvan ons zorgdeclaratiesysteem Care2Declare er één is.

Care2Declare is een moderne SaaS-applicatie waarvan het gebruik het afgelopen jaar exponentieel is gegroeid! Vanuit ondernemersperspectief geweldig, vanuit IT-perspectief bijzonder uitdagend. We zijn enerzijds de functionaliteit aan het uitbreiden om meer klanten te bedienen en anderzijds op zoek naar verbeteringen op het gebied van architectuur, schaalbaarheid, automatisch testen, en gebruikersgemak. 

De komende jaren willen we deze exponentiële groei uiteraard doorzetten. En hiervoor hebben we jou nodig om de ervaring en zelfredzaamheid van onze klanten te verbeteren. We willen Care2Declare omtoveren van een administratieve back-office in een self-service portaal. Als front-end developer / ui-designer neem jij het voortouw in deze verandering.  

Competenties, kennis en ervaring:
Doordat we een relatief kleine organisatie zijn, zoeken we een collega die de nieuwe front-end van Care2Declare zowel kan bedenken, als kan realiseren. Als je het daarbij interessant vindt om nog breder over de klantervaring mee te denken dan is dit meer dan welkom! De minimale kennis en ervaring die je mee brengt is in ieder geval:

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding richting IT of Communicatie;
  • Minstens 3 jaar ervaring met front-end ontwikkeling;
  • Goede kennis van één of meer van de nieuwe web-frameworks React, Angular, Vue of Blazor en in staat deze te implementeren;
  • Aantoonbaar creatief; 
  • Ervaring met C# is een pré;
  • En last-but-not-least een gezellige collega.

Wij bieden jou:

  • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei.

Over de organisatie
Care Expert bestaat al een tijdje, maar is geenszins een verouderde organisatie. Als Care Expert zijn we 30 collega’s sterk met een cultuur die het beste te vergelijken is met die van een start-up. Dit komt onder andere, doordat het software development team voor Care2Declare nog maar net is gestart. Dit team is zelfsturend met veel ervaring, bestaande uit 12 collega’s. De helft is echter pas het afgelopen jaar begonnen. Er is hierdoor veel ruimte voor eigen inbreng en behoefte aan creatieve ideeën die ons verder helpen in de toekomst. Zeker op het gebied van gebruikerservaring, design en front-end ontwikkeling. Dit specialisme is nu niet in-house aanwezig. 

Word jij enthousiast van deze functie?
Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!
Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Of rechtstreeks solliciteren bij Care Expert;
Johan te Winkel
06-24700144
j.tewinkel@care-expert.nl

Bezoek de website van www.care-expert.nl

Referentienummer 853