Full Stack Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys B.V. een Full Stack Developer (m/v)

Over het bedrijf

Hier hebben ze passie voor development. Met de modernste technieken behalen ze zo de beste resultaten voor hun opdrachtgevers. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Full Stack Developer.

Over de functie

Hier ga je als ervaren Full Stack Developer op agile werkwijze met de nieuwste technieken aan de slag en help je vorm te geven aan innovatieve producten. Je gaat samen met je collega’s uit het team de nieuwste technologieën toepassen om zo data te visualiseren.

Je werkzaamheden zijn hierin veelzijdig. Je gaat onder andere nieuwe features realiseren, je doet research en development naar de toepassing van nieuwe relevante technologieën, implementeren van software oplossingen en je bent een sparringspartner voor je collega’s.

Ben jij die ambitieuze Full Stack Developer die het team gaat helpen met het verbeteren en doorontwikkelen van de nieuwste software? Die gelooft in de kracht van data en in staat is om klantvragen te vertalen naar techniek? Én durf jij verantwoordelijkheid te nemen? Laat dan een berichtje bij ons achter en we helpen je graag aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ervaring met moderne talen en tools zoals JavaScript
  • Ervaring met ASP.NET is mooi meegenomen!
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidvoorwaardenpakket
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden
  • Afwisselende functie in een gemotiveerd team
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte om je eigen ideeën te realiseren

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 475

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.