Greenmonkeys werft voor Korton Software

FULL-STACK DEVELOPER VB6, .NET, ASP CORE (m/v)

Introductie

FULL-STACK DEVELOPER VB6
Pondweg 1, 2153 PK Nieuw-Vennep, Nederland
Werknemer kan op afstand werken
Voltijds

Functieomschrijving
Vind jij het leuk om onze applicaties slimmer, efficiënter en productiever te maken? Dan hebben wij de baan die jij zoekt! In een leuk team maak jij de applicaties die onze klanten graag gebruiken. Als full-stack developer maak je de juiste keuzes en implementeer je (zelfstandig en/of in overleg met je team) nieuwe functionaliteiten. Hierbij gebruik je de bestaande en bewezen technologieën zoals VB6, .NET, ASP Core, Azure Devops, SQL Server etc. etc. Uiteraard ondersteunen we je hierin, zodat jij een nog betere allround developer wordt! Spreekt dit je aan? Lees snel verder of solliciteer direct!

Wat ga je doen?
Als full-stack developer bouw je mee aan de modernisering van onze succesvolle applicatie voor personeelsplanning. De aankomende jaren zal deze applicatie aanzienlijk gemoderniseerd gaan worden waarbij grote delen van de bestaande VB6 code omgezet zullen gaan worden naar de nieuwste, op .NET gebaseerde, technologieën. Denk hierbij aan apps gebaseerd op Xamarin of .NET MAUI, Web based development met ASP.Core MVC en backend development middels API’s en Docker technologie.

Op basis van je VB6 kennis ben jij in staat om in de bestaande omgeving aanpassingen te maken. Daarnaast help je mee om bestaande en nieuwe functionaliteiten te (her)ontwikkelen in .NET waarbij je samen met onze productmanager en het ontwikkelteam werkt aan de korte en lange termijn roadmap.

Binnen onze R&D-afdeling werken we met Agile vanuit verschillende teams en in een hybride vorm. Daarmee ben je onderdeel van een zelfsturend team met veel autonomie. Je bent mede- verantwoordelijk voor het realiseren van features en user stories op de backlog. Je werkt mee aan sprintevents, zoals sprintplanningen, sprintreviews, retrospectives en uiteraard de daily. Je bent veel bezig met het technisch uitwerken en implementeren van functionaliteit en tests over onze volledige technologie stack.

Binnen Korton vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier ook heel belangrijk. Daarom besteden we hier veel tijd aan! We kennen bijvoorbeeld een Talent Development programma en er is veel ruimte voor persoonlijke coaching. Goede resultaten behalen is volgens ons niet mogelijk zonder een goede dosis werkplezier! Hiervoor organiseren we regelmatig borrels en teamuitjes. Daarnaast zorgen we ervoor dat je als developer wordt uitgerust met een geschikte werkplek. Wij zorgen ervoor dat jij je in ieder geval zo snel mogelijk thuis voelt in ons bedrijf!

Wij bieden

 • Een uitdagende en dynamische functie in een ambitieuze bedrijfscultuur, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Korton Software;
 • Ruimte om je als full-stack developer door te ontwikkelen en je vaardigheden te vergroten.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. 27 vakantiedagen, een (tijdelijke) thuiswerkvergoeding, een telefoon, laptop en een goede pensioenregeling;
 • De mogelijkheid om de Nederlandse feestdagen om te wisselen voor feestdagen uit een andere cultuur;
 • Een fijne werkplek en een prettige informele werksfeer, waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen TSS – de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met meer dan 60 onafhankelijke Business Units
 • Leuke collega’s die er naar uit kijken om jou welkom te heten in het team

Wij vragen

 • Je hebt enkele jaren ervaring in VB6 in combinatie met databases zoals SQL Server
 • Je hebt kennis van .NET en C# of je bent bereidwillig om deze kennis op te doen
 • Het is een grote pre als je ervaring hebt met moderniseringstrajecten
 • Je hebt enige ervaring met Agile of Scrum
 • Je bent gedreven, leergierig en een team-player met analytisch vermogen
 • Je bent resultaatgericht, goed in prioriteren en proactief
 • Dat je energie krijgt van het behalen van succes samen met je collega’s (alleen gaat het sneller, samen kom je verder);
 • Toewijding, ondernemende en vooruitstrevende mindset;
 • Je bent ambitieus en beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week

Over Korton Software
Korton Software is opgericht in 1997 en is een leverancier van een gespecialiseerde softwaresuite voor mobiliteit en personenvervoer. Korton Software richt zich met haar softwaresuite op vervoersbedrijven, regievoerders, gemeenten en zorgverzekeraars. Met het end-to-end mobiliteitsplatform Korton Regie kunnen alle facetten rondom de regie van vervoer gefaciliteerd worden, van registratie tot en met facturatie. Korton WinTax is een softwareoplossing voor het plannen van taxiritten en geeft klanten direct toegang tot alle benodigde informatie. Korton Personeelsplanner maakt het mogelijk voor een langere periode een personeelsplanning te realiseren en automatiseren, ook daar waar men veel te maken heeft met parttimers en wisselende werktijden. Deze oplossing wordt daarnaast gebruikt in zowel de vrijetijds- hospitalitysector, als de productiesector.
Deze software verbindt de reiziger, vervoerder, vervoersregisseur en opdrachtgever met elkaar. Voor efficiëntie in de registratie van en communicatie over personeelsroosters en werktijden wordt Korton Personeelsplanner ingezet, binnen de mobiliteitsbranche en daarbuiten in de leisure- en hospitalitymarkt.
Zo’n 22 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaardsoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor werken onze klanten effectiever en efficiënter.

Korton Software is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is een Europese toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment.

Reageren
Herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving en wordt je daar enthousiast van? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze Manager R&D Wilfred Wijnnobel.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse