Functioneel Applicatiebeheerder Microsoft Dynamics AX (m/v)

Introductie

ICT Vacature Nijkerk

OMSCHRIJVING

Weet jij alles van Microsoft Dynamics 365 of AX en ben je in staat het beste uit onze bedrijfsapplicaties te halen? Wil jij als IT-specialist een waardevolle sparringpartner zijn voor onze functioneel beheerders? En werk je graag binnen een ambitieus team dat in een leuke sfeer samen mooie resultaten wil bereiken? Dan zijn wij bij Bieze Food Group in Nijkerk op zoek naar jou!

Wat ga je doen als onze Functioneel Applicatiebeheerder Microsoft Dynamics AX?

Als Functioneel Applicatiebeheerder Microsoft Dynamics AX bij Bieze Food Group (BFG) zorg jij er samen met je collega’s voor dat onze bedrijfsapplicaties perfect werken. Je richt de applicaties functioneel in, voert via gedegen releasemanagement structurele wijzigingen door, lost problemen op en geeft advies over verbeteringen. Je bent een belangrijke schakel tussen de IT en onze bedrijfsvoering en beweegt je gemakkelijk binnen de diverse bedrijven binnen onze groep. Ook onderhoud je actief contact met alle belanghebbenden, zoals collega’s, klanten en leveranciers.

In deze afwisselende functie, waarbij eigenaarschap, doorlopend verbeteren en samenwerken centraal staan, speel jij een belangrijke rol bij het verder professionaliseren van onze IT-organisatie, een van de strategische pijlers van de BFG-bedrijven. Net als de hele Bieze Food Group is deze omvangrijke en complexe afdeling volop in beweging. Na onze keuze voor het Microsoft-platform, enkele jaren geleden, zijn we nu bezig met de uitrol van onder andere Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CE en het Microsoft Power Platform. In dit implementatieproces kun jij meteen jouw rol pakken.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een uitdagende baan bij een internationaal actief familiebedrijf met een platte organisatiestructuur.
 • Samenwerken met een team van enthousiaste collega’s in een prettige en informele werksfeer.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Volop opleidingsmogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Bieze Food Group

Bieze Food Group (BFG) is een groep van samenwerkende bedrijven binnen de foodbranche met elk zijn eigen specialiteit en een gedeelde passie voor voeding. Onze organisatie staat bekend als een dynamisch, no-nonsense familiebedrijf met een platte structuur. We geven onze mensen veel vrijheid om te bewegen en zelf initiatieven te nemen. Ook oog voor kwaliteit, samenwerking en openstaan voor verandering en vernieuwing vinden wij belangrijk.

VEREISTEN

 • Wat verwachten we van jou als onze Functioneel Applicatiebeheerder Microsoft Dynamics AX?
 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur IT en/of bedrijfskundig.
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met Microsoft Dynamics D365 of AX. Ook kennis van andere ERP-systemen vinden we waardevol.
 • Daarbij beschik je over enige programmeerkennis en sta je open voor inhoudelijke verdieping in de applicaties en het toepassingsgebied.
 • Kennis van de foodbranche en/of foodlogistiek is een duidelijke pre.
 • Je bent oplossings- en servicegericht en hebt een drive om applicaties en processen te doorgronden, waarbij je logisch redeneert.
 • Mensen kennen jou als een zelfstandig werkende collega met een sterke teamgeest, die graag de samenwerking opzoekt met collega’s en leveranciers.

Meer informatie of direct solliciteren?

Neem voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden contact op met Evert Nijkamp via 06-51507015. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan de vacature!