Functioneel Ontwerper (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys B.V. een Functioneel Ontwerper (m/v).

Over het bedrijf

Anticiperen, verder kijken dan je neus lang is. Deze organisatie staat niet stil en is altijd in ontwikkeling. Het bedrijf is zowel nationaal als internationaal georiënteerd. Korte lijnen en moderne werkmethodieken zorgen voor een fijne, collegiale werksfeer zonder logge processen. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Functioneel Ontwerper.

Over de functie

In deze leuke functie als Functioneel Ontwerper sta jij tussen de klant en de techniek. Samen met je collega’s uit het DevOps team werk je aan overtuigende en gevisualiseerde concepten voor de aangeboden software producten. Samen met je klanten bepaal je welke functionaliteiten ze nodig hebben, gebaseerd op hun wensen, maar ook op jouw sterke visie op de digitale wereld en design. Naast designer ben je ook sparringspartner en vraagbaak voor je collega’s.

Hiervoor zoeken ze een ervaren Functioneel Ontwerper die een visie en een mening heeft over het digitale landschap. Je staat open voor discussie en veranderingen bij nieuwe ideeën. Verder heb je een doortastende persoonlijkheid die zich niet makkelijk met een kluitje het riet in laat sturen. Je combineert je design skills met strategisch inzicht en organisatorisch talent.

Heb jij een goed gevoel voor visual design en zit functional designen in je DNA? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat neem je mee?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van UI, UX en Azure DevOps Test Plans
  • Analytisch, opbouwend kritisch en energiek
  • Flexibele instelling
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende projecten bij gerenommeerde klanten
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Veelzijdige functie die veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt
  • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 764

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.