Functioneel Ontwerper (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys B.V. een Functioneel Ontwerper (m/v).

Over het bedrijf

Anticiperen, verder kijken dan je neus lang is. Deze organisatie staat niet stil en is altijd in ontwikkeling. Het bedrijf is zowel nationaal als internationaal georiënteerd. Korte lijnen en moderne werkmethodieken zorgen voor een fijne, collegiale werksfeer zonder logge processen. In verband met de groei van het bedrijf is er plaats voor een Functioneel Ontwerper.

Over de functie

Als Functioneel ontwerper bij dit bedrijf zorg je er dagelijks voor dat alle gebruikers dezelfde ervaring hebben bij elk door jouw ontworpen element in alle applicaties die ze aanbieden. Je denkt niet alleen tactisch mee in het proces maar voert deze ook uit. Jij bent als Functioneel Ontwerper verantwoordelijk voor de beste user en customer journey! Je vertaalt de informatiebehoefte van de klant naar een duidelijk programma van eisen. Je hebt rekening gehouden met mogelijke oplossingen en werkt nauw samen met je collega’s uit het ontwikkelingsteam.

Je formuleert doelstellingen helder, concreet en meetbaar en maakt heldere afspraken. Je houdt zicht op de voortgang, rapporteert en informeert hierover naar je collega’s. Je denkt vooruit en spant je actief in om concrete resultaten en/of doelen te halen. Hier heb je ervaring met complexe binnen grote organisaties en in sterke informatie gedreven bedrijfsprocessen.

Kom jij het team versterken en inspireren met jouw vernieuwende ideeën en kennis van de nieuwste ontwikkelingen binnen dit? Laat dan een bericht bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van UI, UX en Azure DevOps Test Plannen
  • Analytisch, opbouwend kritisch en energiek
  • Flexibele instelling
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende projecten bij klanten
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf kunt gebruiken in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteer button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 676

Wat doen wij bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we zoveel plezier hebben gemaakt ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt komen dichterbij. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2-uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere baan), dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt net zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Laatste van het heen en weer? Ga Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.