Functioneel Ontwerper (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Nunspeet zoeken wij een Functioneel Ontwerper (m/v).

Over het bedrijf

Anticiperen, verder kijken dan je neus lang is. Deze organisatie staat niet stil en is altijd in ontwikkeling. Het bedrijf is zowel nationaal als internationaal georiënteerd. Korte lijnen en moderne werkmethodieken zorgen voor een fijne, collegiale werksfeer zonder logge processen. In verband met groei van het bedrijf zijn ze opzoek naar een nieuwe collega.

Over de functie

Als Functioneel Ontwerper bij dit bedrijf zorg je er dagelijks voor dat alle gebruikers dezelfde prettige ervaring hebben bij elk door jouw ontworpen element in alle applicaties die ze hier aanbieden. Je denkt niet alleen tactisch mee in het proces maar voert deze ook uit. Jij bent als Functioneel Ontwerper verantwoordelijk voor de beste user en customer journey! Je vertaalt de informatiebehoefte van de klant naar een duidelijk programma van eisen. Je adviseert ze in mogelijke oplossingen en werkt daarin nauw samen met je collega’s uit het development team.

Je formuleert doelstellingen helder, concreet en meetbaar en maakt duidelijke afspraken. Je houdt zicht op de voortgang, rapporteert en informeert daarover naar je collega’s. Je denkt vooruit en spant je actief in om concrete resultaten en/of doelstellingen te halen. Hiervoor heb je ervaring met complexe vraagstukken binnen grote organisaties en in sterk informatie gedreven bedrijfsprocessen.

Kom jij het team versterken en inspireren met jouw vernieuwende ideeën en kennis van de nieuwste ontwikkelingen binnen dit vakgebied? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante functie!

Wat neem je mee?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van UI, UX en Azure DevOps Test Plans
  • Analytisch, opbouwend kritisch en energiek
  • Flexibele instelling
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende projecten bij gerenommeerde klanten
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Interesse?

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 676